Betaalopties bij Moss Painting

Wij bieden je de meest voorkomende betaalopties zodat je altijd via je eigen bank en in je vertrouwde betaalomgeving kunt afrekenen. Alle betaalmethoden zijn beveiligd en worden gefaciliteerd door Mollie. 
Voor bedrijven is het mogelijk om op factuur te bestellen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

ideal logo

Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal is registratie niet nodig. Werkt met Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN bank, Friesland bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

1200px Bancontact logo.svg

Bancontact is een Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kies je bij betalen voor Bancontact en selecteer je jouw eigen bank. Daarna wordt je doorgeleid naar een omgeving van jouw bank. Vervolgens kan je betalen door op een vertrouwde wijze in te loggen met je identifier of code en door akkoord te gaan.

8 PayPal Logo1

Een transactie via PayPal is eenvoudig en snel, alleen een wachtwoord en account zijn nodig voor het voltooien van de transactie. Let erop dat je tegoed hebt op je PayPal rekening. De verwerking van de betaling kan anders tot wel een week duren. Aan deze betaalmethode zijn geen transactiekosten verbonden.

37 374462 visa mastercard logo free

Betaal eenvoudig met de vertrouwde creditcards van Visa & Mastercard. Via Buckaroo kan je over een beveiligde verbinding betalen met jouw creditcard. Selecteer in stap 2 van het bestelproces de gewenste creditcardmaatschappij. Aan deze methode zijn geen transactiekosten verbonden.

klarna

Enkel beschikbaar voor Nederlandse klanten. Klarna voert voor Moss Painting het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur ontvangt van Klarna. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

Bank overschrijving logo

Per bank of giro. IBAN: NL95 RABO 0190 3361 10  met vermelding van het ordernummer, ten name van Moss Painting. Na ontvangst van jouw betaling volgt een bevestigingsmail. De bestelling wordt hierna verder in behandeling genomen. Vermeld altijd je bestelnummer als je per bankoverschrijving betaalt.

Op factuur voor zakelijk klanten

Betalen op factuur
Je betaalt geen administratiekosten. Afleveradres dient overeen te komen met het adres in het handelsregister. Aanbetaling van 50%.  Betalingstermijn eindfactuur is 14 dagen.

logo transparant