Een handgemaakt mosschilderij; Groen cadeau NR 1

Wat is mooier dan een tijdloos groen kunstwerk als cadeau ter ere van een bijzondere mijlpaal of duurzame herinnering? Op zoek naar een origineel cadeau of een innovatief geschenk voor een huwelijk, jubileum, geboorte, verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Een prachtige mosschilderij is een origineel en persoonlijk cadeau dat eigenlijk iedereen ervaart als iets bijzonders. De blend van vergroening en kunst zorgt voor een natuurlijke blijmaker en een tijdloze bron van inspiratie en kracht. Handgemaakt en voor ieder wat wils. 

Een persoonlijke touch toevoegen?
Dat kan! Je hoeft niet enkel te kiezen uit onze portfolio van mosschilderijen, maar wij ‘schilderen’ voor vergelijkbare prijs ook mosschilderijen naar de wens van klant of de gelukkige ontvanger.

Klantenservice Garantie Voordelen

Kies je liever voor een cadeaubon? 

Vaak wel zo verstandig. Mosschilderijen in onze collectie die jou of de ontvanger persoonlijk verbinden zijn makkelijk te kiezen, maar een cadeau bedoeld als green design voor thuis of kantoor – kun je beter laten kiezen door de gelukkige. Na keuze en betaling van de gewenste cadeaubon kun je kiezen om de cadeaubon te downloaden of te versturen via de post. Wil je je cadeaubon direct per post naar de gelukkige sturen? Dat kan ook. Geef bij de bestel notities aan wat wij voor jou op de cadeaubon moeten zetten.

Aanbieding Cadeaubon 2020

Het komende jaar willen we werken aan een bredere portfolio van mosschilderijen. Om het vertrouwen te belonen – VERDUBBELEN we de waarde van de eerste 250 cadeaubonnen.

Spelregels voor onze cadeaubonnen actie! 

-Cadeaubonnen zijn er voor ieder bedrag tussen 100 en 1000 euro. 
-Aanbieding loopt tot 31-12-2020 of tot 250 cadeaubonnen zijn verkocht.
-Hou rekening met een levertijd van 1 tot 2 weken na bestelling.
-Alle schilderijen zijn inclusief standaard lijst en ophangsysteem. 
-Wij vragen je begrip voor 1 cadeaubon per klant (met deze aanbieding).
-Mag je die cadeaubon ook aan jezelf spenderen. Natuurlijk!

 
 

 

MEER WETEN OVER ONZE CADEAUBONNEN?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!