Al onze mos producten zijn circulair in te kopen

Een circulair kantoor met een evenzo circulaire inrichting is niet alleen goed voor de toekomst, het draagt bij aan elke bedrijfsidentiteit en maakt indruk op klanten. Dat betekent ook dat er steeds meer aandacht komt voor de circulaire inrichting van de werkplek. En dat gaat veel verder dan wat meubels en decor uit de kringloop neerzetten. Bij circulair inkopen gaat het vooral om de borging van condities voor hoogwaardig hergebruik aan het eind van de gebruiksfase door hierover afspraken te maken bij de start van het inkoopproces.

Met een totaal vloeroppervlak van 40 miljoen vierkante meter, zijn er in Nederland nog genoeg stappen te maken op het gebied van circulair inrichten. Allemaal streven we naar een wereld met minder verspilling van grondstoffen en met zoveel mogelijk hergebruik. Niet alleen is al onze moskunst is niet alleen duurzaam geoogst en biologisch behandeld – ook bieden wij opties voor duurzaam gebruik. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden.

Garantie voordelen Vakkundige installatie

EEN CIRCULAIRE PORTFOLIO vAN mos PRODUCTEN

CIRCULAIRE  MOSWANDEN

Een prachtige moswand creëert wow effect en groenbeleving in iedere binnenruimte. Niet alleen zijn onze moswanden relatief eenvoudig te verhuizen, wij bieden als onze klanten de optie voor een circulaire terugkoopregeling na 3 jaar of na 5 jaar.

CIRCULAIRE  MOSSCHILDERIJEN

Natuurlijk kun je bij aanschaf kiezen voor een persoonlijke favoriet – maar als je kiest voor circulair eigenaarschap hoef je niet te kiezen. Met onze circulaire lease mogelijkheden kunt uw interieur smaakmakers periodiek vervangen voor nieuwe.

CIRCULAIRE   DECORATIES

Onze event decoratie is te huur of te koop met een terugkoopregeling. Hergebruik en recycling opties zijn er ook. De moskunst verplaatsen naar jullie werkplek? De moswand in stukken zagen om er relatiegeschenken van te maken? Wij regelen het!

 

Meer over onze circulaire producten?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!