Circulaire producten voor uw volgende kantoor vergroening

Allemaal streven we naar een wereld met minder verspilling van grondstoffen en met zoveel mogelijk hergebruik. Een circulair kantoor met een evenzo circulaire inrichting is niet alleen goed voor de toekomst, het draagt bij aan elke bedrijfsidentiteit en maakt indruk op klanten. Dat betekent ook dat er steeds meer aandacht komt voor de circulaire inrichting van de groene werkplek. En dat gaat veel verder dan wat meubels en decor uit de kringloop neerzetten.  

Circulaire inkoop is een belangrijk instrument om tot een circulaire economie te komen. Bij circulair inkopen gaat het vooral om de borging van condities voor hoogwaardig hergebruik aan het eind van de gebruiksfase door hierover afspraken te maken bij de start van het inkoopproces. Hieronder een overzicht van onze circulaire producten, inclusief de richtlijnen voor het duurzaam gebruik.

Wilt u een circulaire offerte?

Wilt u meer weten over onze circulaire producten en inkoopmogelijkheden? Dat kan! Om meer materialen te kunnen hergebruiken en recyclen, moet er dus van te voren nagedacht worden over het eventuele hergebruik van de materialen in de toekomst. Een goed moment hier voor is het inkoopproces. 

Een belangrijk verschil tussen circulair inkopen en de huidige inkoop is de relatie tussen de koper en de verkoper. Bij circulair inkopen is er sprake een lange termijn relatie en moet er samengewerkt worden om de levensduur van het product te optimaliseren. Nodig ons uit en we lichten onze circulaire groene producten graag toe? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.