Coronavirus – Nieuws en updates

In maart werd alles anders. Ineens kwam het corona virus in ons leven en waar we eerst dachten dat dit weer net zo snel achter ons zou liggen als dat het kwam, is gebleken dat we hier met zijn alle op dit moment mee moeten leren leven. De maatregelen zijn per 1 juli gelukkig weer wat verder versoepelt, maar niemand weet wat de winter brengt. Hoewel wij in kleinere samenstelling veelal gevrijwaard zijn van risico’s en gevolgen, veel van onze leveranciers en partners zijn zwaarder getroffen. Vele moeten een productie draaien met minder mensen en ook het overbelaste logistieke netwerk speelt parten. Helaas kan dit voor vertragingen zorgen bij het maken van jouw bestelling.

We doen er alles aan
Naast de gezondheid van onszelf, die van jou en die van onze medewerkers is het onze prioriteit om jouw bestelling zo goed en zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. We vragen je om begrip voor een eventueel langere levertijd. Weet dat we met man en macht werken om de productietijd zo kort mogelijk te houden.  

Veilige levering van jouw pakket
Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst en wij deze voor je hebben geproduceerd, geven we deze in veel gevallen aan de pakketpost. Ook zij doen er alles aan je pakket zo snel mogelijk bij je te leveren, maar ook hier zijn er vertragingen door enorme drukte bij de postbedrijven. 

Levering van XXL pakketten
Als je een grote wanddecoratie hebt besteld die groter is dan 100 cm, dan dien je helaas ook rekening te houden met een langere levertijd. De vervoersbedrijven die je bellen voor de planning van een bezorgafspraak, hebben ook te maken met vertragingen. 

In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij trots zijn en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet. We waarderen het geduld dat jij hebt als klant en begrijpen als geen ander dat je graag zo snel mogelijk van je aankoop wilt genieten. Je kunt erop vertrouwen dat we keihard werken om je bestelling zo snel mogelijk bij je te leveren.

 

HEB JE VRAGEN OF IS ER ONDUIDELIJKHEID?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

 

HEB JE VRAGEN OF IS ER ONDUIDELIJKHEID?

Neem contact op en wij bespreken de mogelijkheden!