INSPIRIRENDE GROENKUNST

Echte planten en mos verbeteren uw groen-, kunst- en decoratie portfolio. 

Op zoek naar echte onderscheiding in uw communicatiemix. Klanten verwelkomen of medewerkers inspireren met een groene of duurzame boodschap? Een collectie bijzondere groene schilderijen is een eyecatcher in elke binnenruimte! Meer dan alleen de wow-factor, moskunst en plant schilderijen  onderscheiden zich ook door hun functionele voordelen. 

view all Moss paintings
3.1.0 Circulaire groenkunst. Moswanden mosschilderijen moskunst.

GROENE WERKPLEK

DUURZAAM EN VERANTWOORD

Van kale en grijze muren met vergeelde posters is nog nooit iemand gelukkig geworden. Verhoog de sfeer in je organisaties met een goed gekozen selectie Moss paintings of kies voor de impact van een groene plantenwand. Mos kunstwerken en planten communiceren op ongedwongen manier met medewerkers, bezoekers en klanten ? en daarom inzetbaar in bijna alle denkbare binnenruimtes ? als vergroening, kunst, decoratie 

More information

EVENT DECORATIE

ECHT GROEN VOOR DUURZAME MARKETING 

Breng een uniek vleugje natuur en duurzaamheid naar jullie evenement, beurs stand of hospitality zone! Verticale tuinen zijn zeer goed te gebruiken in combinatie met groene en duurzame doelstellingen en nemen geen dure m2 vloerruimte in beslag. Van het ontwerp tot de installatie ? de vakmensen van Moss Painting zorgen voor een bijzondere groen decor.  

More information
3.2.2 Goed gekozen relatie geschenken voor bedrijven. Duurzaam en onderhoudsvrij.

Relatie Geschenken

GROENE GIFTS VOOR ELK BUDGET

Een geschenk die matched met de gewenste bedrijfsuitstraling en er tevens eruit springt door z?n bijzondere karakter? Iets met klasse en sterk in eenvoud of toch liever kleurrijk en uitbundig? Een groen cadeau uit onze collectie ? al dan niet met een persoonlijke boodschap ? is een prachtig geschenk wat meteen opvalt in elke werkruimte, kantoor of woonkamer.

More information

Seizoensdecoratie

VERANDER MEE MET DE SEIZOENEN

Het interieur op een effectieve manier mee veranderen met de seizoenen? Dat kan! Elke seizoen heeft zijn eigen charmes. Het is dan ook altijd goed om de kwaliteiten van de seizoenen terug te laten komen in de decoratie van jouw zakelijke interieur. Met een wisselende collectie aan fraaie mosschilderijen en seizoensdecoraties zorgen wij altijd voor de passende sfeer en voorzien elke binnenruimte nét dat beetje extra uitstraling. 

More information
4.4.2 Met een mos collectie haal je het seizoen en de natuur naar binnen
il 1588xN.3059053059 5lag

Green Workshops

CREATIEVE EN INSPIRERENDE WORKSHOPS

Van locale onderneming tot grote multinational ? elk bedrijf heeft behoefte aan creativiteit en het verleggen van grenzen. Voor een leuke creatieve en groene workshop kunt altijd bij ons terecht! Al onze workshops creeren naast een verrassende beleving ook een handgemaakt kunstwerk wat ieder (met trots) mee naar huis kan nemen.

More information

Benieuwd hoe wij uw omgeving kunnen vergroenen?

Personal advice for every customer. Our specialist will visit you without obligation to discuss the possibilities. Make a non-binding appointment on location!