Moss walls

Moswanden hebben iets magisch. Het bruist, maar werkt ook ontspannend. Het is adembenemend, maar tegelijkertijd ook gereserveerd. De rustgevende en meditatieve kwaliteit van onze moswanden – zorgen voor een groene wow-factor in elke binnenruimte.

Het team van Moss Painting heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen en installeren van unieke moswanden – beschikbaar in iedere gewenste afmeting. Realiseer nu samen met ons een duurzame & sfeerverhogende moswand, geheel gepersonaliseerd naar jouw eigen wensen en interieur. 

Onze moswanden zijn 100% echt, maar behoeven geen water en zelfs geen licht om mooi te blijven. Meer dan onderhoudsvrij – een moswand voorziet jouw ruimte van verbeterde akoestiek, isoleert en ondersteunt iedere duurzame en groene uitstraling.

view all Moss paintings

Populaire moswanden

mosschilderij

MOSWAND BoLMOS

AVAILABLE IN 4 SHADES OF GREEN

Bolmos wanden veranderen een saai interieur in iets verbluffends. Bolmos wanden representeren de tijdloosheid van de natuur en zijn perfect te combineren met een modern interieur. Al onze bolmossen zijn duurzaam geprepareerd, gekleurd met milieuvriendelijke producten en volledig biologisch afbreekbaar. Geschikt voor huis of kantoor.

More information

MOSWAND RENDIERMOS

AVAILABLE IN OVER 25 COLORS

Rendiermos wanden creeren een wow factor in elke ruimte! Een prachtige groen kunstwerk voor een inspirerende werkomgeving of natuurlijk woonomgeving. Bovendien vermindert u stress door het natuurlijke aanzicht en de akoetische demping zorgt voor aanzienlijk minder omgevingsruis. En het mooiste? De moswand is helemaal op maat te maken. Inclusief logo en belettering.

More information
Mos Schilderij ET Phone home 2
2.4.1 Mosmix Moswanden. Alle mossoorten in een grote verscheidenheid aan kleuren. 3

MOSWAND MIXED

OP MAAT GEMAAKTE ONTWERPEN

Wanneer je een stukje natuur in huis of op kantoor brengt, vraagt ??dat om de juiste combinatie van design, stijl en praktische toepassing. Afhankelijk van uw ruimteconfiguraties en persoonlijke voorkeuren, ontwikkelen we samen een unieke moswand which fits perfectly with your interior space. 

More information

MOSWAND JUNGLE

MOSS WITH PRESERVED PLANTS

Gepreserveerd groen is een tuinbouw wonder. Het is een innovatie waarmee u zonder gedoe en onderhoudskosten kunt genieten van alle voordelen van mos en echte planten zonder dat deze onderhoud nodig hebben! Gepreserveerd met behulp van een gespecialiseerd proces dat hen in staat stelt hun natuurlijke uiterlijk voor jaren te behouden zonder de noodzaak voor water en zonlicht. 

More information
2.5.1 Jungle Moswanden. Een mix van mos planten en natuurlijke materialen 5
2.3.2 Platmos en bolmos mosschilderijen. Sfeervol bijzonder en goed voor iedere duurzame uitstraling 4

MOSWAND PLAT- eN BOLMOS

EXCELS IN THE COMBINATION

Een moswand met alleen platmos geeft vaak niet het gewenste resultaat, maar in de combinatie creert het een groot scala aan mogelijkheden. Een platmos en bolmos kunstwerk creert het een fantastisch 3D schouwspel op zichzelf, maar een moswand plat- en bolmos werkt ook geweldig in combinatie met belettering, logos en verlichting.  

More information

Belangrijke Product informatie

Want to know how we can green your location?

Personal advice for every customer. Our specialist will visit you without obligation to discuss the possibilities. Make a non-binding appointment on location!