Natuurlijk evenement decoratie voor elke gelegenheid

Breng een uniek vleugje natuur en duurzaamheid naar jullie evenement, beurs stand of hospitality zone! Sprankelende decoraties zorgen voor de finishing touch van ieder evenement. Een in het oog springende groene wand of een collectie goed gekozen mos schilderijen zijn absoluut een aanvulling voor iedere duurzame boodschap of groene doelstelling. Groene eyecatchers die vooral excelleren op zakelijke events als congressen, vakbeurzen en product presentaties.

Naast de wow factor van biofiele kunst met echte planten, verticale vergroening is veel handzamer in de omgang dan bv. een pot-plant combinatie of dat enorme bloemboeket. Verticale tuinen zijn zeer goed te gebruiken in de thematisering van jullie evenement, neemt geen dure m2 vloerruimte in beslag en behoeft geen onderhoud of natuurlijke lichtinval. Van het ontwerp tot de installatie – de vakmensen van Moss Painting zorgen altijd voor een bijzondere groen decor.  

Mobilane LivePanel Plantenwand 4 m2 1
Offerte aanvragen

Alle prijzen zijn inclusief installatie, vervoer en levende planten

3.1.3 Circulaire event decoratie. Groene Schilderijen. Korte verhuur.
Offerte aanvragen

Alle prijzen zijn inclusief installatie, vervoer en moskunst.

3.3.2 Groene evenement decoratie blijft jarenlang als de dag van aankoop.
Offerte aanvragen

Alle prijzen zijn inclusief installatie, vervoer en moskunst.

Mobilane Livepicture 1
Offerte aanvragen

Alle prijzen zijn inclusief installatie, vervoer en levende planten

 

Evenement decoratie / korte verhuur

Wil jij samen met onze specialisten uw volgende beursstand of evenement bespreken? Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties rondom jouw aanstaande vergroening te bespreken.

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen, produceren en installeren wij unieke groene evenement decoratie door heel Nederland!