Natuurlijk evenement decoratie voor elke gelegenheid 

Sprankelende decoraties zorgen voor de finishing touch van jullie evenement. Een seminar, jubileum, bedrijfsfeest of andere bijzondere event gelegenheid is niet compleet zonder de juiste (groene) decoratie. Een in het oog springende moswand of een collectie goed gekozen mosschilderijen zijn een absolute aanvulling voor de creatieve styling van zowel kleine als grote evenementen – congressen, beurzen, personeelsfeesten en product presentaties. Samen met jou en de organisatie maken wij er een daverend succes van!

Mosschilderijen zorgen altijd voor een verrassende, inspirerende of bijzondere eerste indruk. Naast de wow factor van biofiele kunst met echte planten, zijn ze ook veel handzamer in de omgang dan bv. een bijzondere pot en plant combinatie of dat enorme welkomstboeket. Mosschilderijen zijn zeer goed te gebruiken in de thematisering van jullie evenement, nemen geen vloerruimte in beslag en behoeven geen onderhoud of natuurlijke lichtinval. Van het ontwerp tot de uitvoering zorgen de vakmensen van Moss Painting voor een bijzondere en sfeervolle event decoratie – die jullie verwachting zal overtreffen.

Garantie voordelen Vakkundige installatie

EVEnement decoraties met mos

MOS DECORATIE HUREN

Mosschilderijen en moskunst brengen een uniek vleugje natuur en duurzaamheid naar jullie event, beursstand of hospitality zone. Naast aanschaf mogelijkheden verhuren we een groeiende portfolio aan schilderijen voor de korte periodes. Per dag, week of maand. 

MOS DECORATIE KOPEN

Waarom zou je event decoratie kopen als je deze ook kunt huren? Naast het voordeel dat je een eigen schilderij of complete decoratie kunt ontwerpen – alle onze moskunst en event decoratie zijn geschikt voor jarenlang (her)gebruik op een andere locaties.

EXPOSITIE AANVRAGEN

Zijn wij geïnteresseerd in het vullen van jullie expositieruimte? Jazeker! Hierbij verzorgen wij de inrichting, verzekering en transport en kunnen we desgewenst elke drie maanden een nieuwe expositie inrichten. Je betaalt enkel voor de maanden dat je kunst in bruikleen hebt.

 

MEER WETEN OVER onze event decoratie?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!