Ruime garantie voordelen op al onze mos producten

Op al onze mos producten krijg je garantie en die is geldig voor een periode tussen de 12 en 36 maanden. Een moswand of mosschilderij gaat natuurlijk veel langer mee dan de garantieperiode, maar de garantieperiode betreft naast de structurele integriteit van het product – vooral de kleurvastheid van het kunstwerk. Hoe houd je moskunst zo mooi als de dag van aanschaf? Binnenshuis ophangen, nooit water geven en geen direct zonlicht. Voor optimale klimaat omstandigheden – zorg verder voor een normale kamertemperatuur en een behaaglijke luchtvochtigheid tussen 35 en 70%. 

Defecten veroorzaakt door ongelukken, onheil van buitenaf (val- of vochtschade) en verkeerd gebruik – vallen niet onder de garantie. Nu is het niet zo dat we je niet willen helpen. Mocht het mosschilderij tijdens de verhuizing beschadigen of in een moment van drukte ten prooi aan kinderhanden – geen paniek. Het lijkt vaak veel erger dan het werkelijk is. Neem contact met onze klantenservice op en we lossen het graag voor je op. 

STANDAARD GARANTIES VOOR ONZE MOS PRODUCTEN

JOUW RECHTEN TIJDENS DE GARANTIE PERIODE 

KOSTELOZE REPARATIES

Als onze mos producten kapot gaan binnen de garantieperiode, zullen wij eerst proberen het binnen een redelijke termijn te repareren. Wat een redelijke termijn is, hangt af van jouw klacht en van het soort product. Een reparatie binnen de garantieperiode kost jou niets.

VERVANGEND PRODUCT

Als het niet lukt om het artikel binnen een redelijke termijn te repareren, zullen wij jou een nieuw en gelijkwaardig artikel aanbieden. We vervangen het product ook als dat voordeliger is dan reparatie. Het vervangen binnen de garantieperiode kost je niets. 

AANKOOP VERGOEDING

Als wij het defecte product niet kunnen repareren of vervangen binnen een redelijke termijn, krijg je het aankoopbedrag terug. Als een product een gebrek vertoont of defect is, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

MEER WETEN OVER de garantie voordelen?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!