Hoogwaardig en duurzaam groene gevelsysteem 

Het gepatenteerde LivePanel-systeem outdoor is een uniek en innovatief groene gevelsysteem, ideaal voor toepassing van verticaal groen in verstedelijkte gebieden. De zogeheten levende wanden met echte planten nemen enorm in populariteit toe en dragen op steeds meer plaatsen bij aan vergroening, stimulatie van de biodiversiteit, luchtzuivering, warmteregulatie en klimaatbestendig bouwen in steden.

Het LivePanel Outdoor systeem tovert kale en grijze gevels om tot een bloeiend aanzicht. LivePanel Outdoor is een modulair groene gevelsysteem met verwisselbare plantcassettes. LivePanel Outdoor kan voor verschillende toepassingen van verticaal groen worden gebruikt. LivePanel Outdoor is eenvoudig te installeren op diverse soorten muren. LivePanel Outdoor creëert niet alleen een groene buitenwand, maar maakt een gebouw ook direct een blikvanger. Daarnaast stimuleert de groene gevel de biodiversiteit in de omgeving.

Mobilane website SH LivePanel Outdoor Pennemes 4

Groene GEVEL projecten

Modulaire groene gevel voor klimaatbestendig bouwen.

Mobilane groene gevels zijn speciaal ontwikkeld om toekomstbestendig en duurzaam bouwen nog toegankelijker te maken. Deze unieke modulaire groene gevel maakt het mogelijk om vlakke én ronde wanden een duurzame en levendige uitstraling en functie te geven. Dit ziet er niet alleen spectaculair uit, maar draagt ook bij aan meer biodiversiteit, luchtzuivering en warmteregeling.

De keuze voor planten is van vitaal belang
Factoren waar rekening mee gehouden dient te worden bij de plantkeuze voor groene  gevels zijn onder andere temperatuur, klimaatzones, zon, schaduw, grondsoort, vochtbehoefte en geveloriëntatie. Wilt u meer weten over onze groene gevel mogelijkheden? Maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Wil jij samen met onze specialisten kijken naar jouw (komende) project?  Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties rondom jouw aanstaande vergroening te bespreken.

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke groene gevels door heel Nederland!