Hoogwaardig en duurzaam groene gevelsysteem 

Het gepatenteerde LivePanel-systeem outdoor is een uniek en innovatief groene gevelsysteem, ideaal voor toepassing van verticaal groen in verstedelijkte gebieden. De zogeheten levende wanden met echte planten nemen enorm in populariteit toe en dragen op steeds meer plaatsen bij aan vergroening, stimulatie van de biodiversiteit, luchtzuivering, warmteregulatie en klimaatbestendig bouwen in steden. Het LivePanel Outdoor systeem tovert kale en grijze gevels om tot een bloeiend aanzicht. LivePanel Outdoor is een modulair groene gevelsysteem met verwisselbare plantcassette en is eenvoudig te installeren op een grote verscheidenheid aan muren. LivePanel Outdoor creëert niet alleen een groene buitenwand, maar maakt een gebouw ook direct een blikvanger. 

  Voordelen
  Groene Gevels
  Groen, innovatief en duurzaam
  Vangt fijnstof en verbetert de luchtkwaliteit
  Stimuleert de biodiversiteit en vangt regenwater
  Verhoogt de waarde van vastgoed
  Geluiddempende en isolerende werking
  Europese brandklasse B-s2, d0.
  Volledig recyclebaar en herbruikbaar

  Modulaire groene gevel voor klimaatbestendig bouwen.

  De nieuwe groene gevel MobiPanel is de nieuwste generatie verticaal groen van Mobilane. MobiPanel is speciaal ontwikkeld om toekomstbestendig en duurzaam bouwen nog toegankelijker te maken. Deze unieke modulaire groene gevel maakt het mogelijk om vlakke én ronde wanden een duurzame en levendige uitstraling en functie te geven. Dit ziet er niet alleen spectaculair uit, maar draagt ook bij aan meer biodiversiteit, luchtzuivering en warmteregeling. Bij uitstek een systeem voor klimaatbestendig bouwen en het creëren van een gezond en prettig leefklimaat met groene gevels. Factoren waar rekening mee gehouden dient te worden bij de plantkeuze voor groene  gevels zijn onder andere temperatuur, klimaatzones, zon, schaduw, grondsoort, vochtbehoefte en geveloriëntatie.

  Groene projecten

  Vraag een offerte aan!

  Wil jij samen met onze specialisten kijken naar jouw (komende) project?  Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties rondom jouw aanstaande vergroening te bespreken.

  Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke groene gevels door heel Nederland!