Een groene werkplek zorgt voor inspiratie en intrinsieke motivatie

De inrichting van een kantoorruimte, werkplek of onderneming is in belangrijke mate bepalend voor de werksfeer en werkprestaties binnen een onderneming. En niet alleen de ergonomie, klimaatbeheersing en de opstelling van meubilair zijn belangrijk. Bij de inrichting van een zakelijk binnenruimte – is vooral het gebruik van (bijzondere) materialen, kleuren, thema’s en (groen) kunst – bepalend voor het definitieve eindresultaat. Wil je jouw onderneming verbeteren met een groener en biofieler leefklimaat? Of wil je nieuwe duurzame doelstellingen beter communiceren naar klanten en medewerkers.

Bij groenvoorziening voor bedrijven kunt u denken aan een prachtig groene entree, een fijne bedrijfstuin voor uw ontspanningsruimte of bedrijfskantine.

Garantie Voordelen Vakkundige installatie

EEN GROENE Werkplek VOOR ELKE SECTOR

GROENE KANTOREN

Groene kunst verhoogt welzijn en productiviteit van gebruikers!

WINKELS EN SHOWROOMS

Moskunst voorziet uw producten van groene en duurzame branding.

Een echt groen decor, ook waar er geen natuurlijke lichtinval is.

OPVANG EN SCHOLEN

Mos levert geweldige akoestische demping voor drukke ruimtes.

HOTELS EN B&B

Duurzame vergroening en kunst zonder het verlies van dure m2

Al onze moswanden en mosschilderijen zijn 100% onderhoudsvrij.

WACHTKAMERS EN PRAKTIJKEN

Gemaakt van 100% natuurlijke producten en duurzaam geoogst.

SPORT, BEAUTY EN SPA

Groene kunst complimenteert elke oase van rust en welbehagen.

Bijzondere en betaalbare vergroening van uw clubhuis of sportclub.

RESTAURANTS

Gezellig, knus, sfeerverhogend en een gegarandeerde wow-factor.

GEMEENTE EN OVERHEID

Horen voorop te lopen. Al onze producten zijn 100% Dutch Made en circulair verkrijgbaar.

KANTOORTUINEN

Een natuurlijke bron van inspiratie en rust voor uw werkplek..

EVENEMENT LOCATIES

Duurzame boodschappen en eerlijke producten behoeven heel vaak visuele ondersteuning van hun branding. Op zoek naar een bijzondere moswand of plant en pot portfolio voor uw beursstand of event. Wij helpen u graag. 

VASTGOED BEHEER

Een groene gevel is misschien wel de meest effectieve toepassing om de waarde van jouw eigendom te verhogen! Onderzoek toont aan dat de waarde van onroerend goed tot 9 procent kan stijgen door meer groene elementen te gebruiken. 

ZORGINSTELLINGEN

Planten voor op zorginstellingen moeten vaak voldoen aan specifieke eisen. Wij hebben oplossingen ontwikkeld speciaal voor ziekenhuizen en zorginstellingen die tegen een stootje kunnen en zeker net zo mooi en trendy zijn!

ENTREE OF RECEPTIE

Een bedrijf met een groene entree werkt direct aan een gastvrij imago. Laat een duurzame eerste indruk achter met een goed gekozen portfolio aan vergroening.  

ONTSPANNINGSRUIMTES

De ontspanningsruimte is bij uitstek de plek voor innovatief groen beeld. 

BEDRIJFSKANTINES

Wil je sfeer toevoegen aan de bedrijfskantine? Dan zijn levende planten dé ideale manier. Planten zorgen niet alleen voor een fijne setting, ze hebben ook een positief effect op het humeur en de vitaliteit van het personeel.

Samen een brainstorm plannen?

Wil jij samen met onze specialisten kijken naar jouw (komende) project?  Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties rondom jouw aanstaande vergroening te bespreken.

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke interieur beplanting door heel Nederland!