Ontdek onze groene woonaccessoires collectie vandaag nog 

Heb je de muren, vloeren en meubels al helemaal naar jouw woonstijl uitgezocht? Dan zijn als woonaccessoires, perfect passende planten vaak de finishing touch in het interieur. Groen kan je in je huis implementeren met bijzonder plant en pot combinatie, maar natuurlijk is er meer. Of je niet kiest voor een kruidentuin in je nieuwe keuken, een prachtige mos schilderij voor de eetkamer of die langgewenste plantenwand in de woonkamer, we hebben het allemaal! Groen in je interieur zorgt voor gezelligheid en planten zijn gezond! Een win-win dus. Ook is groen is met vrijwel alle kleuren te combineren. Laat je inspireren door onze groene interieur mogelijkheden – ook als je zelf geen groene vingers hebt. Moskunst en gepreserveerde planten zorgen zelfs voor een onderhoudsvrij groen interieur.  

GROENE WOONACCESSOIRES VOOR ELKE RUIMTE

WOONKAMER

mosschilderij

Groen is vaak niet de eerste kleur waar je aan denkt bij het inrichten van de woonkamer. Toch kan groen verrassend leuk staan in de woonkamer! Naast een hele vredige kleur, groene planten zorgen voor natuur, gezondheid en evenwicht. 

EETKAMER

mosschilderij

Een warm ingerichte eetkamer nodigt uit om gezellige avonden in door te brengen samen met vrienden, je gezin of familie. Geef je interieur een persoonlijke touch.  Groene woonaccessoires zijn namelijk dé finishing touch van jouw eetkamer.

HAL EN ENTREE

mosschilderij

Met de leukste accessoires maak je jouw huis helemaal eigen. Kijk je al jaren tegen de zelfde saaie entree? Met gebruik van een mos schilderij of een goed gekozen plant en pot combinatie – geef je elke ruimte in huis een frisse boost. 

SLAAPKAMER

mosschilderij

Anno 2022 is er bijna geen inrichting meer te vinden zonder de kleur groen. En ook in je slaapkamer kun je losgaan met groene woon accessoires. Welke style u voorkeur ook heeft, een portfolio aan levende planten past altijd. 

KEUKEN

mosschilderij

Met groene woonaccessoires creëer je een prachtig botanisch interieur. Wat dacht je van een levende kruidentuin of een moskunst werk aan de muur? Wil je nóg meer advies over het stylen van jouw binnenruimtes. Neem contact op

KINDERKAMER

mosschilderij

Groene vingers of niet: zet planten op de kinderkamer! Groene planten zorgen voor rust en een betere luchtkwaliteit. Houd het minimalistisch en ga voor een statement plant of een klein groepje hangplanten in de kinderkamer.  

ZITHOEK TVKAMER

mosschilderij

Wanneer de basis van jouw interieur staat, ga je aan de slag met de keuze voor woonaccessoires. Met woonaccessoires breng je sfeer, gezelligheid en karakter in jouw interieur. Bekijk onze groene collectie en kies jouw favorieten!

WERKKAMER

mosschilderij

Heeft u een kantoor of praktijk aan huis? Een groene werkkamer is altijd een goed idee. Goed voor motivatie en welzijn. Of je dit bewerkstelligt met groene planten, groene muren of duurzame groene ideeën – de keus is aan u. 

SERRE

mosschilderij

Een zonnige serre aan huis? Hoewel de opties voor gepreserveerde planten en moskunst veelal vervallen – een zonnige serre biedt de meeste opties voor bijzondere planten. Een geweldig klimaat voor verticale tuinen en tropische planten. 

MANCAVE GAMES ROOM

mosschilderij

Heb jij al groen in het interieur van de mancave? Waarschijnlijk niet. Geen verplichting, maar een goed gekozen collectie kan stoer zijn. Meer dan alleen decoratief, onze portfolio van groene producten geven persoonlijkheid aan uw ruimte.

TUIN

mosschilderij

Gespecialiseerd in hoogwaardige plantenbakken en bloempotten van de beste Europese merken. Onze design bloembakken zijn van hoge kwaliteit, ideaal voor de decoratie van tuin en terras. Kwaliteit in producten en service.

GROENE GEVELS

mosschilderij

Verduurzaam uw woning, tuinhuis of vakantie verblijf met een duurzame groene gevel. Groene gevels zijn een extra schil voor gebouwen; ze isoleren tegen de zon, absorberen geluid, zuivert de lucht en zorgen voor een beter leefklimaat.

Vraag een offerte aan!

Wil jij samen met onze specialisten kijken naar jouw (komende) project?  Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties rondom jouw aanstaande vergroening te bespreken.

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke interieur beplanting door heel Nederland!