Hoogwaardige en duurzame interieur planten in alle maten.

Interieurbeplanting speelt een belangrijke rol in de beleving van een binnenruimte. Beplanting complimenteert het interieur van een ruimte en voegt kleur toe aan het décor. Of het nu een grote receptie, enorme kantoortuin of wachtkamer is: met de juiste interieurbeplanting zet je het spreekwoordelijke puntje op de i!  Naast het creëren van de perfecte ambiance biedt interieurbeplanting echter nog meer voordelen. Zo draagt de beplanting van het interieur bij aan het zuiveren van de lucht, verbeteren van prestaties van werknemers en het geluk, de beleving en gezondheid van bezoekers. Door onze vakkundige dienstverlening met een persoonlijk karakter beschouwen wij ieder project als een unieke vraag waarvoor de best passende oplossing moet worden gevonden. Van kleinschalige kantoorbeplanting tot grote en weelderige groene wanden.  

Bijzondere plant en POT COmbinaties

Voordelen
INTERIEUR BEPLANTING
Verbetert het binnenklimaat en de luchtkwaliteit
Verhoogt concentratie en verlaagt stress
Versterkte uw duurzame product uitstraling
Verbetert de akoestiek in een ruimte
Verkrijgbaar met aarde of hydrocultuur planten
Snelle en eenvoudige installatie
Verbetert de akoestiek in een ruimte

DUURZAME INTERIEUR BEPLANTING

Gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen is een must.

Zodra jij een groene oase wilt in bijvoorbeeld een kantoorpand, dan wil je uiteraard wel duurzame interieurbeplanting. Interieurbeplanting versterkt de duurzame uitstraling van een locatie en vormt een passend podium om de duurzaamheidsdoelstellingen van een organisatie te promoten. Naast onze wens om in iedere verblijfsruimte een prachtige groene sfeer te creëren, ambiëren wij om dit zo duurzaam mogelijk te realiseren met onze interieurbeplanting. Een prachtige assortiment aan duurzaam geproduceerde plantenbakken en potten. Gemaakte van natuurlijke en robuste materialen; metaal, hout, cement, steen – vaak (deels) geproduceerd van gerecyclede grondstoffen. Onze plantenbakken geschikt voor zowel binnen als buiten en zowel aarde planten als hydrocultuur zijn beide mogelijk.

INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Aanbiedingen

Vraag een offerte aan!

Wil jij samen met onze specialisten kijken naar jouw (komende) project?  Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties rondom jouw aanstaande vergroening te bespreken.

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke interieur beplanting door heel Nederland!