Een unieke groene eyecatcher die leeft en blijft groeien 

Onze onderhoudsmedewerkers voorzien uw interieurbeplanting iedere vier weken van deskundig plant onderhoud. Of het nu aarde planten of planten op hydrocultuur zijn – onze plant specialisten weten precies welke kantoorplant van nature veel of weinig water nodig heeft. Hoewel Moss Painting heel vaak wordt ingeschakelt voor vernieuwde en innovatieve groen projecten – ook het onderhoud van kantoorplanten behoort tot onze core business.

U wilt geen omkijken hebben naar het onderhoud van uw interieur beplanting? Tevens verwacht u dat de beplanting er altijd goed bij staat? Wij voorzien u graag met een scherpe aanbieding! Ook wanneer u uw beplanting niet via ons heeft aangeschaft. Wij hebben wel die groene vingers en een schat aan ervaring. Daarmee is ook uw groene interieur in vertrouwde en ervaren handen en kunt u rekenen op deskundig plant onderhoud. Onze medewerkers wonen verspreid over het hele land en daardoor kunnen we op efficiënte wijze onze onderhoudsdiensten aanbieden voor een concurrende prijs.

FREQUENTIE Interieurbeplanting Onderhoud

Perfect verzorgde planten belonen hun omgeving door hun langere levensduur en een gezonde uitstraling. Onderhoud en planten zijn daarom niet van elkaar te scheiden. Onze plant specialisten kiezen voor elke ruimte en plaats de juiste planten. Heeft u al interieurbeplanting, dan nemen graag wij de zorg voor de planten uit handen.

Intensief Onderhoud

Veelgestelde vragen plant onderhoud 1

16-24 ONDERHOUDSBEURTEN P. JAAR

Het totaalonderhoud van uw portfolio aarde planten bestaat uit 16-24 bezoeken per jaar. Hoewel een volledige portfolio met hydrocultuur planten de onderhoudsverplichting verlaagd naar 12 keer per jaar, daarmee verdwijnt ook een deel van de groene creativiteit. Op zoek naar een inspirende bonzai garden, plant schilderijen of groene room dividers. Wij help u graag! 

REGULIER ONDERHOUD

Mos Painting Over Ons

12 ONDERHOUDSBEURTEN P. JAAR

Het totaalonderhoud van uw hydrocultuur planten bestaat uit minimaal 12 bezoeken per jaar ten behoeve van water geven, voeden, snoeien, rouleren van de plantenbakken, ziekte- en ongediertebestrijding (ook preventief) en het controleren van de watermeter. Een vast bedrag per maand en inclusief vervangingsgarantie op de door ons geleverde beplanting.

SEIZOENS ONDERHOUD

Veelgestelde vragen roomdividers

4-8 ONDERHOUDSBEURTEN P. JAAR

Bedrijven met een inhouse facility team kunnen afspraken maken voor ‘n seizoensovereenkomst. Onze service medewerkers komen 1 of 2 keer per kwartaal op locatie om de planten te verzorgen. Wij organiseren in deze samenwerking nog steeds het totaalonderhoud van uw hydrocultuur planten m.u.v. het regulier watergeven. Deze ondersteuning verzorgt de ondernemer. 

HYDROCULTUUR PLANTEN

Een populair product in de zakelijke wereld

In de wereld van kantoren, hotels en openbare ruimtes is hydrocultuur een snel toenemend en populair plantproduct. Hydrocultuur planten zijn namelijk gemakkelijker te onderhouden dan de traditionele plant met potgrond. Een plant met hydrocultuur hoeft maar één keer per vier weken water en dat betekent dat je maar twaalf keer per jaar water hoeft te geven. Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. 

Shop Online
hydrocultuur 1

VRAAG EEN OFFERTE AAN

    Benieuwd hoe wij uw onderhoudskosten kunnen besparen?

    Deskundig plant onderhoud en voor iedere klant een persoonlijk advies. Onze groen specialisten komen geheel vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.