Onze mosschilderijen zijn ook te huur voor events

De belangrijkste doelstelling bij ieder evenement is om de gewenste kernboodschap effectief en efficiënt te verspreiden. Moskunst is meer dan een duurzame en innovatieve eyecatcher – onze moskunst onderscheidt zich ook door zijn functionele en flexibele inzetbaarheid. Handzaam, makkelijk verplaatsbaar en zonder enig vorm van onderhoud! Onze kunstwerken houden hun natuurlijke soepelheid en levendige kleuren – ook na maanden opslag in een donkere ruimte. Hulp nodig om jezelf te onderscheiden van de massa? Moskunst geeft je een prachtige ondergrond om onderscheidende eigenschappen, boodschappen of thema’s te highlighten. Onze ervaren ontwerpers geven je graag de voorsprong die je verdiend!

MOSSCHILDERIJEN VOOR DE KORTE VERHUUR 

SEIZOENSBEELDEN

4.5.1 Mosschilderijen met seizoensbeelden en sfeer

Mosschilderijen als seizoensbeelden

Alle seizoenen hebben hun eigen charme en meer dan niet is de thematisering van het evenement afgestemd op het seizoen. Om deze mogelijkheid te ondersteunen hebben wij een ruime collectie mosschilderijen met seizoensbeelden.

GROENE HIGHLIGHTS

4.5.2 Mosschilderijen die schitteren in groene eenvoud.

Mosschilderijen als groene highlights

Mos kun je uitstekend gebruiken om uw groene en duurzame uitstraling of merk te onderstrepen. Groene kunst die schittert in eenvoud en rust, met als grote voordeel, zonder verlies van dure m2 vloeroppervlakte. Verkrijgbaar in vele maten en vormen.

KLEURRIJKE DECORS

4.5.3 Mosschilderijen voor een kleurrijk decor

Mosschilderijen als kleurrijke decors

Op zoek naar een creatieve muurkunst ter ondersteuning van jullie evenement, thema of programmering? Ben je benieuwd welke kleurrijke moskunst het best past bij jullie huisstijl? Onze moskunst is beschikbaar in diverse groentinten, maar ook in ruim 25 kleuren.  

BIOFIELE KUNST

4.5.4 Onze collectie wereldwouden zijn overal sfeermakers.

Mosschilderijen als biofiele kunst

In onze collectie wereldwouden wordt het mos landschap aangevuld met een grote verscheidenheid planten en natuurproducten. Handgemaakt composities die ingezet kunnen worden als kunst, vergroening, decoratie of groenkunst. Perfect voor luxe of groene thematisering.

COMMUNICATIE TOOL

4.5.5 Mosschilderijen en symbolen zijn een perfect combinatie

Mosschilderijen als communicatie tool

Biofiele groenkunst wordt gedragen door z’n natuurlijke schoonheid, maar is ook zeer geschikt om een diepere boodschap,bewustzijn of betekenis te onderstrepen. Moskunst zorgt voor een groene en duurzame uitstraling naar klanten en verhoogt de aantrekkingskracht als fijne werkplek

BRAND SUPPORT

4.5.6 Mosschilderijen maken we op maat .

Mosschilderijen als merk ondersteuning

Moskunst gebruiken om het logo of merknaam (extra) in de spotlight te zetten? Ook dat kan! Wil je jullie logo stijlvol combineren met een mosschilderij of heb je liever een gedurfde moswand ten behoeve van een leuke selfie of instagram actie? Wij helpen je graag.  

 

MEER WETEN OVER Korte verhuur opties?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!