De eerste groene kunstuitleen service in Nederland

In bijna elke stad is er wel een kunstuitleen te vinden, maar groene kunst zoals wij die presenteren, is nog nergens verkrijgbaar. Op zoek naar een aanvulling of vervanging van de huidige kunst portfolio? Of zoek je innovatieve en betaalbare vergroening ter verbetering van uw duurzame uitstraling? Een inspirerende collectie mosschilderijen zijn een perfecte blend van kunst en vergroening en een verrijking voor beide portfolio’s. Of een economische en onderhoudsvrije besparing mogelijkheid zonder het verlies van kwaliteit en wow-factor.  Onze moskunst is niet alleen bijzonder betaalbare (groene) kunst, maar onderscheidt zich ook door zijn functionele inzetbaarheid!

Meer over onze full-service formule

HOE WERKT HET?

Kunstuitleen inspireert en geeft kleur en sfeer aan je huis of kantoor. Hoe werkt onze full service-formule? Die bestaat uit een 5-stappenplan en is gemakkelijk, flexibel en betaalbaar. 

Meer informatie

WAT KOST HET?

Onze 100% echte en onderhoudsvrije mosschilderijen – zijn in de regel veel goedkoper dan de huidige sfeermakers. Onze kunstuitleen abonnementen beginnen vanaf 59 euro per maand. 

Meer informatie

WAT LEVERT HET OP?

Onze mos kunstwerken doen namelijk nog veel meer dan decoreren en vergroenen – ze zorgen voor een meer dynamische, duurzame en gewaardeerde leefomgeving.

Meer informatie

SERVICES EN VOORDELEN

Wil je graag meer variatie in jouw kunst of groenbeleving? Ook belangrijk voor degene die moeite hebben met kiezen – inbegrepen in de prijs  – is een jaarlijkse wissel mogelijkheid.

Meer informatie

KORTE VERHUUR OPTIES

Onze mosschilderijen zijn ook te huur voor evenementen. Hulp nodig om jezelf te onderscheiden van de massa? Onze ervaren ontwerpers geven je graag de voorsprong die je verdiend!

Meer informatie

 

MEER WETEN OVER de groene KUNSTUITLEEN?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!