Abonnementen beginnen vanaf 59 euro per maand

Is groene kunst op kantoor duur? Welnee. Onze 100% echte en onderhoudsvrije mosschilderijen – zijn in de regel veel goedkoper dan de huidige sfeermakers. Als kunstuitleen service bieden we zeer gunstige prijzen t.o.v. traditionele kunst initiatieven, maar een nieuwe collectie mosschilderijen is ook inzetbaar als betaalbare en innovatieve vergroening. Vergelijk de kosten voor een collectie mosschilderijen maar met wat je nu betaald voor enkel het onderhoud van groen of het standaard verse boeket bij de entree. Een onderhoudsvrij product – wat met behulp van onze kunstuitleen service – circulair wordt aangeboden. Bij ons huur je een collectie van moskunst voor een vast en laag maandbedrag: al vanaf €59 per maand inclusief een jaarlijkse wissel mogelijkheid 

ABONNEMENTEN GROENE KUNSTUITLEEN 

Heeft je studio of praktijk een nieuwe en frisse uitstraling nodig? Als retailer op zoek naar innovatieve vergroening waar het natuurlijke licht niet reikt? Wil je als restaurant naast kunst ook genieten van een collectie mosschilderijen voor de akoestische demping. Wij helpen je graag.

Wil je in een handomdraai het decor aan kunst en groen – in uw kantine, clubhuis of kantoor – upgraden? Op zoek naar interieur vernieuwing voor jullie showroom, spa of sportschool? Al onze mos collecties komen met de garantie voor een duurzame, innovatieve en veelal groene uitstraling.

Transformeer grote ruimtes; een vergadercomplex, evenementen hal, hotel lobby, aula of kantoor (verdieping) – in een oase van groene kunst. Geen (kosten) voor onderhoud, 100% natuurlijke producten, een jaarlijkse wisselservice en verzekerd tegen schade.

VOORDELEN BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

VOLLEDIGE ONTZORGING

4.3.4 Kunst huren bij Mos schilderijen.nl is uniek voordelig en zorgeloos.

Kunst huren bij Moss Painting is uniek, voordelig en zorgeloos. In onze full-service oplossing zijn niet alleen de huur, advies van een consultant en voorselectie van kunstwerken inbegrepen, maar ook het transport en verzekering. Dat zijn een hoop zorgen minder.

HUUR OMZETTEN IN KOOP

4.3.5 Bij aankoop In het eerste jaar zullen alle maanden huur in mindering gebracht worden op de prijs.

Ben je inmiddels gehecht geraakt aan een of meerdere kunstwerken? Wanneer je in het eerste jaar besluit tot aankoop zullen alle maanden huur in mindering gebracht worden op de prijs van het kunstwerk en dat ook nog eens onder fiscaal gunstige voorwaarden.

GRATIS  WISSELSERVICE

4.3.6 Het wisselen van uw collectie mosschilderijen kan jaarlijks zonder kosten.

Vooral belangrijk voor degene die moeite hebben met kiezen – inbegrepen in de prijs van de gekozen collectie mosschilderijen is een jaarlijkse wissel mogelijkheid. Uiteraard is het ook mogelijk om kunstwerken frequenter of tussentijds te wisselen. 

 

MEER OVER ONZE GROENE KUNSTUITLEEN?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!