Mos onderscheidt zich ook door z’n vele voordelen

Ieder bedrijf is uniek heeft zijn eigen wensen voor kunst en vergroening. Soms zijn deze vraagstukken zo specifiek dat kunstwerken uit een standaard collectie niet voldoen. Natuurlijk onderscheiden onze mosschilderijen zich al door de versmelting van kunst en vergroening, maar een collectie mosschilderijen excelleert ook door zijn functionele kwaliteiten. ‘Wat kost het?’ is eigenlijk nooit de juiste vraag. ‘Wat levert het op?’ is namelijk de cruciale vraag bij elke investering. Onze mos kunstwerken doen namelijk nog veel meer dan decoreren en vergroenen – ze zorgen voor een meer dynamische, duurzame en gewaardeerde werkomgeving. Wij informeren je graag over de voordelen van onze kunstuitleen service. 

FUNCTIONELE VOORDELEN van MOskunst

AKOESTISCHE DEMPING

4.1.1 Alle mos verbetert de akoestiek van de ruimte maar rendiermos werkt het best.

Veel kantoortuinen en grote ruimtes worstelen met ruis en dat leidt af van je werk. Zowel een collectie mos schilderijen aan de wand of gedurfd ontwerp op het plafond – zal een merkbaar verschil maken om die vervelende galm of aanhoudende echo te dempen.

INSPIRATIE EN PRODUCTIVITEIT

4.1.2 Moskunst op de werkvloer stimuleert creativiteit productiviteit en intrinsieke motivatie

Vergroening en kunst op de werkvloer stimuleert creativiteit, productiviteit en (intrinsieke) motivatie. Gemotiveerde medewerkers voelen zich vitaler, blijven langer verbonden aan hetzelfde bedrijf en zijn volgens onderzoek 31% productiever en 3x creatiever.

DUURZAME  IDENTITEIT

4.1.3 Groene kunst is absoluut een manier om meer te vertellen over jullie identiteit en kernwaarden.

De belangrijkste facetten van een gezonde bedrijfsidentiteit is het creëren van herkenning en onderscheid. Groene kunst is een manier om meer te vertellen over jullie identiteit en kernwaarden. Bij medewerkers en klanten moet het gevoel ontstaan; daar wil ik bij horen.

GOED VOOR DE GEZONDHEID

4.1.4 Zowel natuurlijk groen als kunst een positief effect heeft op je gezondheid. 2

Onze interieur kunst kleedt niet alleen een ruimte mooi aan – diverse onderzoeken tonen aan dat zowel natuurlijk groen als kunst – een positief effect heeft op je gezondheid. Beide creëren een positief lichamelijk effect en zijn een belangrijke steun tegen stress, burn-out en ziekteverzuim

CIRCULAIR IN TE KOPEN

4.1.5 Al onze kunstuitleen diensten zijn volledig circulair aangezien pay per use contracten dit van nature zijn. 2

Een woord wat de komende jaren steeds vaker in ons gemeenschappelijk vocabulair zal terugkomen. Al onze kunstuitleen diensten zijn volledig circulair aangezien pay-per use contracten dit van nature zijn. Alle verantwoordelijkheid voor optimale recycling ligt bij de producent. 

FLEXIBELE BLIKVANGERS

Een wens voor een eyecatcher bij de entree of een collectie groene wandschilderingen in een trappenhuis of kantine? Het laten ontwerpen, maken en plaatsen van unieke kunstwerken, volledig afgestemd op de behoefte van de organisatie; het kan bij Mos-schilderijen.nl.

 

MEER OVER ONZE GROene KUNSTUITLEEN ?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!