‘Kwaliteit’ is meer service leveren dan verwacht wordt 

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en creatieve aanpak. Of het nu gaat over een grote plantenwand of creatief advies voor een bescheiden mos schilderij – 100% klanttevredenheid blijft onze belangrijkste prioriteit. Kwaliteit en service – kunt u van ons verwachten in alle stappen van groenproject. Van het eerste contact tot onze ruime garantie voordelen. Altijd een eerlijke prijs en een duurzaam product. Onze projectleiders zorgen naast de realisatie van het ontwerp, ook voor een correcte uitvoering, oplevering en nazorg. Klaar voor een groene toekomst? Maak een afspraak met het Moss Painting team op locatie voor een nog beter advies. Laat je vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

5.3.0 Garantie voorwaarden moswanden en mosschilderijen.

PRODUCT GARANTIES

DUURZAME EN EERLIJKE VERGROENING

Wij verkopen en installeren uitsluitend duurzame producten dus is het logisch dat we ruime product garantie geven op zowel moskunst als verticale tuinen. Onze handgemaakte moswanden en mos schilderijen worden opgeleverd met 3 jaar garantie en onze plant schilderijen en verticale wand systemen doen daar zelfs nog een schepje boven op; gemiddeld 5-10 jaar garantie op de hardware.  

Meer informatie
5.2.0 Vakkundige installatie van moskunst en mosmuren door heel Nederland.

Vakkundige INSTALLATIE

INSTALLATIE DOOR HEEL NEDERLAND

Onze mos- en plant schilderijen zijn een makkelijk DIY klus en worden geleverd met zowel ophangsysteem als bevestigingsmaterialen. Uiteraard kunnen wij altijd zorgen wij voor een professionele installatie. Sterker nog; geniet van onze deskundigheid. Bij Moss Painting werken we met onze eigen installateurs en deze zijn altijd goed ingelicht over de gemaakte afspraken. Wij installeren in heel nederland. 

Meer informatie
Vertical Garden Maintenance 01

PLANT ONDERHOUD

DESKUNDIGE GROEN ONDERHOUD

Lijkt uw kantoor tegenwoordig meer op een woestijn dan op een groene oase?  U wilt ontzorgd worden en ook verwacht u dat de planen er goed bij staan? Dan kunt het plant onderhoud prima uitbesteden aan ons. Ook wanneer u uw beplanting niet via ons heeft aangeschaft.  Wij hebben wel die groene vingers. Goed verzorgde planten geven een perfecte uitstraling en zijn nauurlijk ons visite kaartje.

Meer informatie
Plantenwand Verlichting .

PLANTENWAND VERLICHTING

EEN ABSOLUTE MUST VOOR VERTICALE TUINEN

Een succesvolle installatie van verticale tuinen is altijd afhankelijk van de lichtsituatie ter plaatse. Bijna alle locaties waar verticaal groen gewenst is, beschikken niet over voldoende daglicht. Planten gedijen het beste onder zonlicht, het zogenaamde daglichtspectrum. Daarom bieden we diverse lichtarmaturen dat deze daglichtfunctie vervangt. Mocht u vragen hebben – wij adviseren u graag!

Meer informatie

Benieuwd hoe wij uw locatie kunnen vergroenen?

Voor iedere klant een persoonlijk advies. Onze specialist komt geheel vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak op locatie!