Al onze mos schilderijen worden geleverd inclusief omlijsting

Al onze mos schilderijen worden geleverd met een gratis omlijsting. Onze ronde mos schilderijen worden standaard geleverd met een RVS omlijsting. Inbegrepen in de prijs is ook de keus voor afwerking; RVS, Cortenstaal of Zwart. Al onze rechthoekige schilderijen worden geleverd met een houten omlijsting. Deze houten lijst komt standaard in een blanco, wit of zwarte finish.

Alle mos schilderijen uit onze collectie kunnen gemonteerd worden elke gewenste (bak) lijst. In overleg, zoeken we naar wat het beste past bij het interieur en het mos – zodat deze combinatie ervoor zorgt dat het kunstwerk straks optimaal tot zijn recht komt. Niets is voor ons te gek, wij altijd op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om het net even anders aan te pakken en we denken graag met u mee! 

Mos Schilderij Lijst

RECHTHOEKIGE SCHILDERIJEN

STANDAARD HOUTEN OMLIJSTING

Onze rechthoekige mos schilderij omlijsting is gemaakt van duurzaam ayous hout en is leverbaar in 3 kleuren: blanco (ongelakt), wit en zwart. Ook het ophangsysteem zit bij de prijs inbegrepen.

RONDE SCHILDERIJEN

STANDAARD METALEN OMLIJSTING

Al onze ronde mos schilderijen worden voorzien van een metalen lijst. Je kunt kiezen voor een zwart, RVS of cortenstaal look. Zowel de lijst als het ophangsysteem zijn bij de prijs inbegrepen.

LIJSTEN OP MAAT

KIES JE EIGEN OMLIJSTING

Onze baklijsten zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van diktes, maten en kleuren. Al onze lijsten worden gemaakt in een lijstenmakerij, zodat wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Wilt u een bijzondere omlijsting voor uw Mos schilderij?

Alle mosschilderijen uit onze collectie kunnen worden gemonteerd in elke baklijst! Kiest en koopt u liefst zelf de gewenste lijst? Dan krijgt u 10% korting op het mos schilderij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.