Rustgevend, kalmerend en fantastische akoetische demping

Is het mos echt? Dat is de meest gestelde vraag bij een nieuwe bolmos wand. Niet alleen zijn al onze mossen 100% echt – ze zijn ook allemaal duurzaam geoogst. Een moswand bolmos is geschikt voor zowel woningen als commerciële binnenruimtes. Beschikbaar in diverse groentinten – het ‘boven natuurlijke’ bolmos is een geweldig natuurproduct en wordt in bijna elke groencreatie gebruikt.

Jouw logo of boodschap verwerkt in een bolmos wand? Met verlichting? Ook dat kan allemaal. Niet alleen verhoogt moskunst het gevoel van welbehagen, het zorgt ook voor een minimaal verlies van dure m2 en werkt zowel temperatuur- als geluidsisolerend. Neem contact met ons op en we bespreken graag jullie projectvereisten. 

VOORDELEN
MOSWAND
*Onderhoudsvrij – geen licht of water nodig
*Altijd sfeervol en een duurzame uitstraling
*Een isolerende en brandvertragende werking
*Een natuurproduct en duurzaam geoogst
*Verbetert de akoestiek van iedere ruimte
*Vergroening zonder het verlies van dure m2
meer informatie
2.1.1 Bolmos Moswanden. Thuis of op kantoor. Onderhoudsvrije mosmuren 12
2.1.1 Bolmos Moswanden. Thuis of op kantoor. Onderhoudsvrije mosmuren 16
2.1.1 Bolmos Moswanden. Thuis of op kantoor. Onderhoudsvrije mosmuren 15
2.1.1 Bolmos Moswanden. Thuis of op kantoor. Onderhoudsvrije mosmuren 14

Maak een afspraak!

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke moswanden door heel Nederland

Wil je eerst meer weten, zien of voelen? Nodig ons uit voor een gratis eerste brainstormsessie en met behulp van samples, voorbeelden en digitale fotografie tools helpen we een beeld te creëren hoe het er straks bij jou uit kan zien.