Altijd een mix van mos die past bij jouw decor

Een op maat gemaakte moswand vormt een prachtige, onderhoudsvriendelijke en natuurlijk blikvanger in iedere binnenruimte. De combinatie van unieke oppervlaktestructuren en de natuurlijke schoonheid van het mos voegen een levende dimensie toe aan ieder biofiel interieurontwerp. Vrijwel elk patroon of ontwerp is te realiseren – onze moswand mixed zijn beschikbaar in vele groentinten en ruim 20 kleuren.

We laten ons vooral inspireren door de natuur en kunnen elke commerciële ruimte een eigen identiteit en karakter geven. Uiteraard op het verticale vlak, maar ook schuine of zelfs horizontale oppervlakken behoren tot de mogelijkheden. 

Voordelen
MOSWAND
*Onderhoudsvrij – geen licht of water nodig
*Altijd sfeervol en een duurzame uitstraling
*Een isolerende en brandvertragende werking
*Een natuurproduct en duurzaam geoogst
*Verbetert de akoestiek van iedere ruimte
*Vergroening zonder het verlies van dure m2
meer informatie
2.4.1 Mosmix Moswanden. Alle mossoorten in een grote verscheidenheid aan kleuren. 3
2.4.1 Mosmix Moswanden. Alle mossoorten in een grote verscheidenheid aan kleuren. 5
2.4.1 Mosmix Moswanden. Alle mossoorten in een grote verscheidenheid aan kleuren. 7
2.4.1 Mosmix Moswanden. Alle mossoorten in een grote verscheidenheid aan kleuren. 1

Maak een afspraak!

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke moswanden door heel Nederland

Wil je eerst meer weten, zien of voelen? Nodig ons uit voor een gratis eerste brainstormsessie en met behulp van samples, voorbeelden en digitale fotografie tools helpen we een beeld te creëren hoe het er straks bij jou uit kan zien.