Omlijst en verlicht jouw moskunst geheel naar wens

Al onze mosschilderijen worden geleverd met een gratis omlijsting, maar natuurlijk kun je deze upgraden naar wens. In veel gevallen zijn lijsten en verlichting maatwerk en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om het net even anders aan te pakken. In overleg, zoeken we naar wat het beste past bij jou, het interieur en het mos – zodat deze combinatie ervoor zorgt dat het kunstwerk straks optimaal tot zijn recht komt. Niets is voor ons te gek en we denken graag met u mee! Alle mosschilderijen uit onze bestaande collectie kunnen worden aangepast naar wens. Gaat u verhuizen naar een nieuwe locatie met een ander decor? Het wisselen van een lijst kan gemakkelijk zonder dat uw werk daar schade aan ondervindt. 

Omlijsting opties voor mosschilderijen

STANDAARD OMLIJSTING

Al onze mosschilderijen worden gemonteerd in een houten baklijst. Onze standaard baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in 3 kleuren: blanco ongelakt, wit gewassen, en mat zwart. De standaard omlijsting en ophangsysteem zijn bij de prijs inbegrepen. 

HOUTEN OMLIJSTING

Onze houten baklijsten zijn uiteraard verkrijgbaar (tegen meerprijs) in een grote verscheidenheid van diktes, maten en kleuren. Al onze lijsten worden gemaakt in een ambachtelijke lijstenmakerij, zodat wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

NATUURLIJK OMLIJSTING

Op zoek naar een bijzonder omlijsting? Voor iedere wens en ieder interieur bieden wij de perfect passende lijst. Naast houten lijsten heeft Moss Painting ook een brede selectie natuurlijke lijsten. Naast hout kun je ook kiezen voor aluminium, RVS of polystone.

LIJsten en verlichting voor moswanden

ZONDER LIJST

Veel moswanden zien er het mooiste uit zonder lijst, maar het eindresultaat is dan wel afhankelijk van de kwaliteit van afwerking. Op basis van de keuze voor mos en de geplande interieur inrichting, geven wij graag ons advies. Nieuwbouw? Een moswand 5cm verzinken geeft het mooiste resultaat!

OMLIJSTING OP MAAT

In sommige moswand projecten is een mooie en natuurlijke lijst – de spreekwoordelijke kers op de taart. Uit ervaring geldt dit vooral bij bolmos en rendiermos wanden die niet muurvullend zijn, in combinatie met uber strakke interieurs of ter versterking van een boodschap, thema of merkuitstraling.

MET VERLICHTING

Verlichting verwerken in een moswand heeft een breed spectrum aan effect mogelijkheden en kunnen we op verschillende manieren faciliteren. Verwerkt in de moskunst – verlichting geeft extra mogelijkheden voor wow-factor en wordt veelal gebruikt om merken en branding te onderstrepen.

 

MEER WETEN OVER Lijsten en verlichting?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!