Een innovatief groen product zonder voorraad verplichting. 

Wij bieden webshops, daily-deal websites en online sales platformen een dropship oplossing voor deze interessante en hard groeiende productgroep. Wenst u uw huidige online assortiment uit te breiden of kunt uw online assortiment een extra boost gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het ontzorgen van u als klant is onze hoogste prioriteit zodat u zich kunt focussen op de sales en marketing activiteiten. Als dropship partner verzorgen en wij productie, voorraadbeheer, kwaliteitscontroles, verwerken van de orders, de logistiek en natuurlijk de after-sale service.  

Er is een aantrekkelijk standaard sales commissie voor onze online dropship / sales partners en deze kan worden aangevuld met een extra marketing en / of extra sales bonus. Onze handgemaakte collectie mos schilderijen zijn  een prachtige aanvulling voor een grote verscheidenheid aan online winkel formats. Verkoopt u onderscheidende woonaccessoires of wand decoratie. Of bent u specialist in groene planten? Onze handgemaakte mos schilderijen zijn onderscheidend voor product categorien gelinkt aan kunst, vergroening, decoratie of woonaccessoires.

Hoe ondersteunen we Online winkels met saleS?

Een compleet product

98% van onze mos schilderijen verkopen worden verstuurd met de post en kunnen door de zelf worden opgehangen. Omlijsting, ophangsysteem en verzendkosten zit allemaal inbegrepen in de prijs. Uiteraard worden onze producten ondersteund door ruime product garanties, een professionele klantenservice en vakkundige installatie service. 

Technische Ondersteuning

Een productfeed voor je eigen webshop nodig? Geen probleem! Elk mos schilderij uit onze collectie is verkrijgbaar  in 5 verschillende vormen – elke vorm is verkrijgbaar in 4-8 standaard afmeting. Ook zijn er vaak meerdere kleur opties voor een schilderij. Uiteraard maken we alle gewenste custom maten, maar daar loopt het verkoopproces wel vertraging op.  

 

Professionele Klantenservice

Ons klantenservice team bestaande uit planten-liefhebbers met een flinke dosis plantkennis staat graag voor u én uw klanten klaar. Of het nu gaat om vragen over de verzorging van een geleverde plant of een vraag met betrekking tot het traceren van zendingen, wij zijn er voor u! Onze klantenservice is beschikbaar op werkdagen van 09.00-17.00

Verhoog uw winstmarge

Marketing Bonus

Naast onze standaard commissie geven wij een marketing bonus aan resellers die ons prominent vermelden in de marketing mix.

2.1.1 K Rendiermos 3 Square

SALES BONUS

De meeste korting is weggelegd voor ondernemers die (veelal) een eigen collectie te kiezen en deze mos schilderijen op voorraad hebben

2.1.1 K Rendiermos 3 Square

Interesse aangewakkert?

Wij maken graag een afspraak op locatie. We nemen mos schilderij voorbeelden mee en we komen graag in gesprek hoe we elkaars sales doelstellingen kunnen versterken. Geheel vrijblijvend op zoek naar win-win situaties voor beide partijen.  

logo transparant