Al onze plant schilderijen worden geleverd inclusief lijst

Onze collectie plant schilderijen zijn een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing om planten in ieder interieur op te nemen. Binnenruimtes en kantoren waar geen plek is voor plantenbakken, lenen zich uitstekend voor het ophangen van een bijzonder plant schilderij. Deze moderne en tijdloze plant schilderijen zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en dankzij de strakke lijnen past deze groene eyecatcher in bijna elk interieur.

De Mobilane LivePicture Plant schilderijen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten en de lijst van geanodiseerd aluminium wordt standaard aangeboden in 4 kleuren. Wit / Zilvergrijs / Antraciet / Zwart. De plant schilderij lijsten kunnen ook tegen meerprijs in alle RAL-kleur gespoten worden. Overige (RAL) kleuren en personalisatie met eigen logo, design of foto zijn op aanvraag mogelijk. 

Plant Schilderij Lijst Live Picture

MOBILANE LIVEPICTURE

4 STANDAARD KLEUREN.

Mobilane LivePicture is verkrijgbaar in vier maten en vier standaard kleuren. Overige  kleuren en personalisatie met eigen logo of design zijn op aanvraag mogelijk.

MOBILANE LIVEDIVIDER

2 STANDAARD KLEUREN 

Mobilane LiveDivider PLUS is naast de kleur wit ook verkrijgbaar als zwarte roomdivider en kan tegen een meerprijs in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.

MOBILANE LIVEPANEL

VERKRIJGBAAR TEGEN MEERPRIJS

De Mobilane LivePanel plantenwand wordt standaard zonder omlijsting geleverd. Deze omlijsting is uiteraard separaat, per strekkende meter, te bestellen. 

 

Op zoek naar een custom plant schilderij lijst?

De plant schilderij lijsten kunnen ook tegen meerprijs in alle RAL-kleur gespoten worden. Overige (RAL) kleuren en personalisatie met eigen logo, design of foto zijn op aanvraag mogelijk.