Hoogwaardige plant schilderijen in diverse maten en kleuren

In de gepatenteerde LivePicture komen innovatie, design en groen op een unieke wijze samen. Mobilane LivePicture is een schilderij geproduceerd uit kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals een lijst van gepoedercoat staal en een verwisselbaar systeem van plantcassettes. In de lijst is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de planten voor vier tot zes weken van water worden voorzien. Door de innovatieve en gepatenteerde constructie is er geen stroom nodig. LivePicture is snel en eenvoudig aan iedere wand te bevestigen met slechts enkele schroeven. LivePicture is bij uitstek geschikt voor zowel binnen als buiten en wordt veel gebruikt in kantoren, scholen, hotels, wachtruimten, recepties en showrooms.

VOORDELEN
PLANT SCHILDERIJ
**5 jaar product garantie.
**Vergroening zonder verlies van dure m2.
**Een minimale onderhoudsbehoefte.
**Geen stroom of pomp nodig.
**Verkrijgbaar in 4 maten en 4 kleuren.
**Aluminium lijst en een exclusieve uitstraling
Livepicture is geschikt voor binnen en buiten.

MOBILANE LIVEPICTURE

Planten zijn geweldig voor een gezond binnenklimaat

Planten leveren een belangrijke bijdrage aan het binnenklimaat, onder meer door zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen. Daarnaast hebben planten een positieve invloed op de relatieve luchtvochtigheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat iedereen die langer dan vier uur per dag in een ruimte aanwezig is, zich aantoonbaar prettiger voelt en productiever is als er planten aanwezig zijn in deze ruimte. Door gebruik van verschillende plantensoorten kan er op kunstzinnige wijze gespeeld worden met blad- en kleurpatronen. Dit maakt LivePicture een stukje groenkunst aan de wand van iedere leef-, leer- of werkomgeving – inclusief alle positieve eigenschappen van levend groen. 

Vraag een offerte aan!

Wil jij samen met onze specialisten kijken naar jouw (komende) project?  Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties rondom jouw aanstaande vergroening te bespreken.

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke interieur beplanting door heel Nederland!