Is uw onderneming toe aan wat duurzame inspiratie?  

Van locale onderneming tot grote multinational – elk bedrijf heeft behoefte aan creativiteit en het verleggen van grenzen. Voor een leuke creatieve en groene workshop kunt altijd bij ons terecht! Al onze workshops creeren naast een verrassende beleving ook een kunstwerk wat ieder (met trots) mee naar huis kan nemen. Moss Painting helpt jou graag met het organiseren van een creatief bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje. Dat kan in Harderwijk en omgeving –  slechts 40km verwijdert van Utrecht en gelegen tussen het ijsselmeer en de veluwe – maar ook op een door u gewenste locatie in Nederland. Hieronder een korte overzicht van het huidige aanbod aan groene workshops. 

planten terrariums shutterstock 900x500 1 890x500 1

Maak je eigen gesloten terrarium in glas. Hoe werkt fotosynthese en de waterkringloop, hoe bouw je een goede bodem op en hoe verzorg je je terrarium? Inclusief Glazen Terrarium en benodigdheden!

Workshop aanvragen
il 1588xN.3059060289 m73r

Maak je eigen schilderij van mos en gepreserveerde planten. Een bijzonder creatieve workshop en het mos schilderij brengt nog vele jaren plezier aan de muur. Inclusief houten lijst en ophangsysteem!

Workshop aanvragen
il 1588xN.3059098991 chl0

Maak je eigen schilderij van mos en gepreserveerde planten. Een bijzonder creatieve workshop en het mos schilderij brengt nog vele jaren plezier aan de muur. Inclusief schilderijlijst en ophangsysteem!

Workshop aanvragen

LOCATIE HARDERWIJK

In de omgeving Harderwijk te combineren met andere unieke activiteiten. Naast il je meer informatie of ben je benieuwd wat er nog kan? Neem gerust contact met ons op!

Maak van jouw bedrijfsuitje een creatieve beleving

Moss Painting helpt jou met het organiseren van een creatief bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in een gezellig café, restaurant of op jullie eigen locatie.