Een unieke groene eyecatcher die leeft en blijft groeien 

Groene plantenwanden worden steeds populairder naarmate mensen zich bewuster worden van hun impact op het milieu. Verticale tuinen kunnen een geweldige aanvulling zijn op elk huis en kantoor en voorzien iedere ruimte van een levende groene eyecatcher. 

Deskundig en professioneel plantenwand onderhoud
Gezonde levende plantenwanden zijn gemakkelijk te onderhouden en vergen minimale inspanning om mooi te houden. Onze uitgebreide kennis van planten en systemen stelt ons niet alleen in staat om vakkundig te zorgen voor groene muren die zijn ontworpen met het gepatenteerde verticale tuinsysteem van Mobilane, maar het stelt ons ook in staat om problemen in tuinen die door andere bedrijven zijn aangelegd te identificeren en op te lossen.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek voor uw plantenwand onderhoud. 

FREQUENTIE PLANTENWAND onderhoud

Het gebruikte onderhoudsschema is afhankelijk van de grootte van de plantwand, de manier van irrigatie, het gebruikte substraat alsmede de keuze voor planten. Regelmatig plantenwand onderhoud optimaliseert de plantengroei en wow-effect. Hieronder een frequentie overzicht van plantenwand onderhoud voor onze Mobilane Livepanel wanden.

Handmatig Watergeven

Groene Werkplek Kantoortuin 3

4-16 ONDERHOUDSBEURTEN P. JAAR

We bieden ook doorlopend onderhoud om ervoor te zorgen dat elk type groene wand systeem floreert. Heeft u meerdere planten die verzorgd worden? In meeste gevallen wel en dan is het vaak niet nodig om de bewatering van de plantenwand te automatiseren. Het Mobilane Livepanel systeem onderscheid zich niet alleen door de optie van handmatig watergeven – het is ook geen moeilijke of tijdrovende klus.  

LIVEPANEL TANK

Veelgestelde vragen

4-8 ONDERHOUDSBEURTEN P. JAAR

LivePanel tank is een irrigatiesysteem waarbij een watervoorraad wordt opgeslagen in een tank die geplaatst wordt onderaan een LivePanel Indoor wand. Het vullen van de tank wordt handmatig gedaan, maar deze watervoorraad voorziet de groene wand van water voor ongeveer 6-8 weken. Het systeem wordt niet aangesloten op een water toe- en afvoersysteem en is daarom zeer efficiënt in waterverbruik.

Automatische Irrigatie

Product Garanties Plantenwand

2-4 ONDERHOUDSBEURTEN P. JAAR

Onze verticale tuinen kunnen ook automatisch bewatert en bemest worden. Tijdens een regulier gepland onderhoudsbezoek snoeien onze verticale hoveniers de planten indien nodig om het ontwerp van de muur te manicuren en overgroei te voorkomen. En aan het einde van elk onderhoudsbezoek wordt het automatische irrigatiesysteem volledig gecontroleerd en wordt de voedingstank bijgevuld.

PLANTENWAND VERLICHTING

Plantenwand verlichting is een absolute must. 

Een succesvolle installatie van verticale tuinen is altijd afhankelijk van de lichtsituatie ter plaatse. Bijna alle locaties waar verticaal groen gewenst is, beschikken niet over voldoende daglicht. Planten gedijen het beste onder zonlicht, het zogenaamde daglichtspectrum. Daarom bieden we diverse lichtarmaturen dat deze daglichtfunctie vervangt. Mocht u vragen hebben – wij adviseren u graag!

Meer informatie
Plantenwand Verlichting .

VRAAG EEN OFFERTE AAN

    Benieuwd hoe wij uw onderhoudskosten kunnen besparen?

    Deskundig plant onderhoud en voor iedere klant een persoonlijk advies. Onze groen specialisten komen geheel vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.