Ruime keuze uit energie zuinige plantenwand verlichting 

Een succesvolle installatie van een levende plantenwand is altijd afhankelijk van de lichtsituatie ter plaatse. Weinig locaties beschikken over voldoende daglicht en het ontbrekende licht kan worden voorzien door plantenwand verlichting. Planten groeien niet goed met te weinig licht en extra verlichting draagt dus bij aan het behoud van de planten. Moderne LED verlichting is de oplossing om in kantoren en woonruimtes zonder veel daglicht (of achter gefilterde ramen) toch een plantenwand te installeren.

Onze portfolio aan special ontwikkelde led-armaturen voorziet in een full spectrum kleurweergave en zijn leverbaar in diverse lichtsterktes. Met de juiste verlichting kun je genieten van een plantenwand met minimaal onderhoud. Een plantwand moet lang meegaan en dat verwachten we van de plant verlichting natuurlijk ook. Al onze led-armaturen zijn geschikt voor bevestiging aan of in plafonds en zijn voorzien van een energiebesparende ballast met een lange levensduur. 

LUMISSION

HIQH QUALITY INBOUW VERLICHTING

Alle Lumission armaturen zijn zorgvuldig ontwikkeld en worden uitvoerig getest. De producten van Lumission worden uitsluitend vervaardigd met componenten van gerenommeerde merken. Zij brengen die componenten samen tot een eenvoudig te installeren armatuur. Dankzij een eigen assemblagelijn kunnen ze direct inspelen op wensen van de klant.

MOBILIGHT

MODERNE EN ROBUSTE PLANT SPOTS

Mobilight is een geweldig lichtarmatuur dat de plantenwanden kan voorzien van het nodige extra licht. Door de 3 fase rail blijft de armatuur verplaatsbaar en is makkelijk te bevestigingen aan (systeem)plafonds. Mobilight is tevens 350º horizontaal roteerbaar en verticaal 90º verstelbaar. Armaturen zijn dimbaar en verkrijgbaar in wit, zilvergrijs en zwart. Lichtkleur leverbaar van warm tot natuurlijk wit.

PARUS

PREMIUM LED BARS

Parus Europe ontwikkelt LED oplossingen voor glastuinbouw, indoor farming en de work & lifestyle markt. Een portfolio aan duurzame en efficiënte verlichting voor plantengroei die bijdragen aan een duurzamere samenleving. Betaalbare plantenwand verlichting van topkwaliteit die over de totale levensduur een aanzienlijke besparing kan realiseren.

Benieuwd hoe wij uw locatie kunnen vergroenen?

Voor iedere klant een persoonlijk advies. Onze specialist komt geheel vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak op locatie!