Modulair groene wandsysteem met 10 jaar garantie

Het LivePanel-systeem indoor tovert kale muren eenvoudig om naar warme levendige oppervlakten. Het LivePanel-systeem is modulair: een groene wand met verwisselbare plantcassettes. De cassettes zijn voorzien van sleuven waar planten in worden geplaatst. Elke rij plantcassettes wordt in een gootprofiel geplaatst dat tevens dient als waterreservoir. Door middel van capillaire werking neemt de beplanting water uit het reservoir op. Het systeem is tegen zowel nieuwe als bestaande wanden te installeren. LivePanel Indoor wordt door middel van handmatige watergift, een automatisch irrigatiesysteem of LivePanel TANK van water voorzien. LivePanel Indoor is eenvoudig te installeren op diverse soorten muren. De groene wand geeft een extra dimensie aan een ruimte, is rustgevend maar toch opvallend en een ware blikvanger voor elk interieur.

Voordelen
INDOOR PLANTENWAND
Vergroening zonder verlies van dure m2
In elk gewenste afmeting verkrijgbaar
Verbetert het binnenklimaat en de luchtkwaliteit
Verbetert de akoestiek in een ruimte
Isolerende en geluidsdempende werking
Vrijheid in ontwerp en plantkeuze
Zuinig waterverbruik en volledig recyclebaar
Geschikt voor nieuwe en bestaande wanden
IMGP0762
Mobilane LivePanel Plantenwand 4 m2 1
Mobilane Livepanel indoor 20m2
Mobilane LivePanel Plantenwand 10 m2 1
Mobilane LivePanel Plantenwand 6m2

LUCHTZUIVERENDE PLANTEN

Een mix van groentinten of een kleurrijke compositie

Iedere klant kan zijn groene wand, roomdivider of plant schilderij invullen met een eigen ontwerp en plantkeuze. Wij gebruiken een portfolio van 25+ geselecteerde plantsoorten die het fantastisch doen in indoor plantenwanden. Hoewel er natuurlijk duizenden soorten planten op de wereld zijn, deze zijn lang niet allemaal geschikt voor verticale toepassingen in onze indoor urban jungle. Uit de vele mogelijkheden die overbleven hebben wij een selectie gemaakt kijkend naar kleur, compositie en uiteraard kregen planten met bewezen positieve effecten een voorrangspositie. Planten zijn altijd goed voor het verlagen van stress en algemeen welzijn, maar lang niet alle planten zijn gelijk kijkend naar luchtzuiveringskwaliteiten en het verbeteren van het binnenklimaat. 

Vraag een offerte aan!

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke plantenwanden door heel Nederland

Wil je eerst meer weten, zien of voelen? Nodig ons uit voor een gratis eerste brainstormsessie en met behulp van samples, voorbeelden en digitale fotografie tools helpen we een beeld te creëren hoe het er straks bij jou uit kan zien.