Collectie bijzondere en duurzame relatiegeschenken

Een relatiegeschenk kan als blijk van waardering worden gegeven aan medewerkers, maar geschenken kunnen ook als marketingtool worden ingezet om de relatie met klanten, sales partners of leveranciers te versterken. Goed gekozen relatie geschenken kunnen vele jaren dienst doen als reminder van een goede samenwerking en dat maakt moskunst een prima middel om de zakelijke relatie te verstevigen. Er zijn wel enige zaken die je van tevoren in overweging moet nemen. Is het schilderij bedoeld voor op het werk van de ontvanger, of om thuis op te hangen? Moet het herinneren aan een bepaald moment of moet het schilderij tijdloos zijn? Laat Moss Painting je adviseren in de keuze.

Een geschenk die matched met de gewenste bedrijfsuitstraling en er tevens eruit springt door z’n bijzondere karakter? Iets met klasse en sterk in eenvoud of toch liever kleurrijk en uitbundig? Door onze ervaring met zowel decoratie als vergroening is Moss Painting bij uitstek de geschikte partij voor de spreekwoordelijke kers op de taart. Een mos kunstwerk uit onze collectie – al dan niet met een persoonlijke boodschap – is een prachtig geschenk wat meteen opvalt in elke werkruimte, kantoor of woonkamer.

Garantie voordelen Vakkundige installatie

Mos geschenken voor Iedere gelegenheid

VOOR MEDEWERKERS

Geschenken voor medewerkers

Een relatiegeschenk voor een medewerker wordt vaak gegeven in het kader van een verjaardagscadeau, een jubileum of afscheid van een collega. Is het nog niet gelukt om iets te vinden wat past bij jullie waardering? Zelfs onze cadeaubonnen zijn bijzondere gifts.

VOOR RELATIES

Geschenken voor relaties

Soms voldoet een pen, sleutelhanger of aansteker niet. Je bent op zoek naar iets dat specialer is, iets dat meer opvalt en iets dat meer luxe omvat. Een geschenk zo bijzonder en betaalbaar als een mosschilderij kunnen wij zo 1,2,3 niet verzinnen.

VOOR DE FEESTDAGEN

Geschenken voor de feestdagen

Groene inspiratie nodig in jouw zoektocht naar het perfecte geschenk tijdens de aankomende feestdagen? Hoe vind je iets leuks met zo min mogelijk milieu-impact? Verduurzaam je verlanglijstje en kies uit onze portfolio van groene geschenken.

 

MEER WETEN OVER onze relatie geschenken?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!