Heeft jouw moswand of mosschilderij reparatie nodig?

Defecten veroorzaakt door ongelukken, onheil van buitenaf (val- of vochtschade) en verkeerd gebruik – vallen niet onder de garantie. Heb je een oudere moswand die buiten de garantie valt en wat liefde nodig heeft? Of zijn je mosschilderijen tijdens de verhuizing beschadigt of in een moment van drukte ten prooi gevallen aan kinderhanden? Geen paniek! Het lijkt vaak erger dan het is en uiteraard willen we je helpen met een passende oplossing. Ook moswanden of mosschilderijen niet door ons gemaakt kunnen bij ons terecht. Van een nieuwe lijst tot complete opfrisbeurt. Neem contact met onze klantenservice op en we gaan ons best doen voor een betaalbare en creatieve oplossing.

REPARATIE SERVICEs MOSWANDEN en moskunst

Mosschilderijen repareren we het liefst of de locatie zelf. Niet alleen besparen we op deze manier twee maal het transport, veelal is de reparatie klein en snel gemaakt. Om reparaties betaalbaar te maken hebben wij vaste reparatie dagen op woensdag en vrijdag.

Op zoek naar reparatie of onderhoud van een moswand of mosschilderij die buiten z’n garantie valt. Afhankelijk van de situatie doen we je een herstel voorstel – een opfris voorstel – en indien gewenst, de huidige inruilwaarde van het groene kunstwerk.

DIY HULP EN ADVIES

Omdat er altijd kosten verbonden zijn aan reparatie werkzaamheden buiten de garantieperiode – DIY hulp of een advies bij onze klantenservice – zijn altijd gratis. Belangrijke tip voor een snelle oplossing – goede foto’s en een korte toelichting via de mail – werkt het best. 

VERNIEUWING OPTIES EN  extra Garantie

Kijk je al jaren tegen dezelfde moswand aan en ben je op zoek naar een vernieuwing van het groene beeld? Wij vinden het een creatieve uitdaging om bestaande moswanden te voorzien van nieuwe elan. Benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag een afspraak.

Ongelukken gebeuren en ook jullie nieuwe moswand of mosschilderij is niet geheel gevrijwaard van risico. Wil je bij aanschaf de moswand verzekeren met een altijd groen garantie? Een zorgeloze verzekering optie voor gratis reparatie bij ongelukken of schade.  

 

MEER WETEN OVER onze reparatie Service?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!