Wederverkoper worden van onze mosschilderijen?

Om de beschikbaarheid van onze mosschilderijen verder te verbeteren, zijn wij voortdurend op zoek naar onderscheidende marketing locaties en enthousiaste sales partners. In het ideale geval beschikken deze partners over hun eigen fysieke verkooppunt, maar uiteraard zijn dropshipping specialisten, zakelijke vergroeners en interieurspecialisten ook van harte welkom om te genieten van reseller voordelen. Als producent van alle mosschilderijen zijn we in staat al onze wederverkopers en b2b partners te voorzien van een zeer aantrekkelijke b2b korting op de retailprijs van onze mosschilderijen.  

Hoe gaan we je ondersteunen bij het sales proces? Ten eerste kan iedere reseller zich geruststellen met; geen minimale afname vereiste, geen abonnementskosten en geen voorraad verplichting. Heb je als reseller wel een fysieke winkel of showroom? Dan krijg je extra korting bovenop het basistarief –  in ruil voor houden van voorraad en/of het voorzien van product zichtbaarheid. Onze mosschilderijen kunnen in meeste gevallen zelf door de klant worden opgehangen, ophangsysteem is inbegrepen in de prijs, maar verkopen worden ook ondersteund door een professionele klantenservice en vakkundige installatie service. Een productfeed of CVS file voor je eigen webshop nodig? Geen probleem. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

AANTREKKELIJKE B2b KORTIng voor partners

DROPSHIP PARTNERS

Heb je reeds een succesvolle groene webwinkel en wil je een portfolio uitbreiding met een collectie mosschilderijen? Ook voor e-commerce ondernemers buiten de groensector – onze mosschilderijen zijn een aanvulling voor vele woon-, kunst- en interieur winkels. Ook voor maatwerk zijn we beschikbaar!

INDOOR VERGROENER

Wil je het wel aanbieden in de productmix, maar houden bedrijfsmatige factoren je tegen? In partnership kunnen beide partijen aan projecten verdienen! Als zakelijke vergroener al mos in het assortiment, maar kleinere klussen zijn vaak niet winstgevend? Ook hier zijn we succesvol in te schakelen.

INTERIEURSPECIALISTEN

Wij staan natuurlijk graag in de spotlight! Woonstylisten, binnenhuis architecten, meubel specialisten interieurdesigners, kantoorinrichters en projectontwikkelaars die onze moswanden of mosschilderijen gebruiken om zich te onderscheiden, kunnen altijd rekenen op interessante kortingen.

PRODUCT DEVELOPERS

Wij willen graag in partnership onze portfolio aan groene mos producten verder uitbreiden. Naast moswanden en mosschilderijen, is mos te verwerken in een grote verscheidenheid aan andere binnenhuis producten. Merken met een eigen visie en ervaren product ontwikkelaars zijn van harte welkom.

GROENE RETAILERS

Uiteraard kunnen ook plant speciaalzaken, bloemisten en tuincentra bij ons terecht voor een onderscheidend en indien gewenst – een ‘eigen’ portfolio aan mosschilderijen. Als high traffic retail space kunt u altijd gebruik maken van de hoogste kortingen. Ook voor kleinere gepersonaliseerde geschenken en cadeau’s kunt u contact opnemen.

WOONSPECIAALZAKEN

Bent u op zoek naar onderscheidende muurkunst om uw kern producten in de showroom optimaal te presenteren? Vind je het leuk om dure aankopen te complimenteren met een bijzonder mosschilderij i.p.v. geldelijke korting? Of passen onze mosschilderijen als decor bij uw retail thema’s voor de 2021?

 

MEER WETEN OVER RESELLER mogelijkheden?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!