Reseller worden van onze handgemaakte mos schilderijen?

Moss Painting is een absolute specialist op het gebied van mos schilderijen. Meer dan alleen decoratief – unieke en handgemaakte groene kunstwerken voor aan de muur. 100% onderhoudsvrij / 100% echt.

Om de beschikbaarheid van onze hangemaakte collectie mos schilderijen verder te verbeteren, zijn wij voortdurend op zoek naar onderscheidende sales locaties en enthousiaste reseller partners. In het ideale geval beschikken deze retailers over hun eigen fysieke verkooppunt. Een groeiende portfolio aan bloemenwinkels, tuincentra, woon winkels en meubelspeciaal zaken, maar uiteraard zijn online dropship specialisten, zakelijke vergroeners en interieur stylisten ook van harte welkom om te genieten van reseller voordelen. Als producent zijn we in staat al onze wederverkopers en b2b partners te voorzien van een zeer aantrekkelijke sales commissie op de retailprijs van onze mos schilderijen.

Naast een unieke collectie en aantrekkelijke sales marge voorzien we onze resellers met een fysieke winkel met een start voorraad op onze kosten. Deze reken je pas af als een schilderij verkoopt!

Hoe ondersteunen we fysieke winkels met saleS?

Een gratis start voorraad

De factuur versturen we pas als het mos schilderij verkocht wordt. Iedere retail store heeft een ander publiek en welke kunstwerken. Zelfs met ons deskundig advies en de bijhorende voorraad aanbieding – een accurate inkoop voorspelling is nooit 100% correct. Zijn er mos schilderijen die niet verkopen? Deze kun je elke 3-6 maanden omruilen voor nieuwe. Al onze mos schilderijen hebben een levertijd van 5 werkdagen.

Gratis assortiment uitbreiding

Wij voorzien retailers met een prijslijst voor alle maten van het schilderij, niet alleen de maatvoering die in de showroom hangt. Elke mos schilderij is verkrijgbaar in 5 vormen (rond, vierkant, rechthoek, panorama, strip) en elke vorm heeft 5-10 standaard maatvoeringen. Een bescheiden collectie van 8-10 goedgekozen mos schilderijen zorgt dus al gauw voor honderden verkoop variaties bij de kassa.  

Gratis marketing middelen

Staan alle mos schilderij (variates) ook op je website? Dan heeft u natuurlijk zelf belangen om uw eigen marketing mix te implementeren. Een extra merknaam ‘Moss Painting’ kan dan minder gewenst zijn. Heeft u momenteel nog geen online sales mogelijkheden? Wij helpen u graag. Niet alleen bieden wij gratis marketing middelen, wij bieden u diverse commissie mogelijkheden voor online sales en verwijzingen. 

4 SIMPELE STAPPEN OM TE STARTEN

SALES COMMISSIE VOOR ONZE RESELLERS

GROENE RETAILERS

7.0.5 Wederverkoop mosschilderijen Bloemisten plantspeciaalzaken en tuincentrum.

Uiteraard kunnen plant speciaalzaken, bloemisten en tuincentra bij ons terecht voor een onderscheidend en indien gewenst – een ‘eigen’ portfolio aan mos schilderijen. Als high traffic retail space kunt u altijd gebruik maken van de hoogste kortingen. Ook voor kleinere gepersonaliseerde geschenken en cadeau’s kunt u contact opnemen.

WOONSPECIAALZAKEN

7.0.6 Wederverkoop mosschilderijen Woonwinkels en Meubelshowroom

Bent u op zoek naar onderscheidende muurkunst om uw kern producten in de showroom optimaal te presenteren? Vind je het leuk om dure aankopen te complimenteren met een bijzonder mos schilderij i.p.v. korting? Of passen onze mos schilderijen als decor bij uw retail thema’s voor de seizoenen 2022/2203? Wij maken graag een afspraak. 

INTERIEURSPECIALISTEN

7.0.3 Reseller Mosspainting Interieur specialisten

Wij staan natuurlijk graag in de spotlight! Woonstylisten, binnenhuis architecten, interieur designers, kantoorinrichters en project ontwikkelaars die onze moswanden of mosschilderijen gebruiken in hun ontwerp, kunnen altijd rekenen op interessante kortingen. Wij kijken uit naar een eerste ontmoeting. 

INDOOR VERGROENER

7.0.2 Wederverkoop mosschilderijen Zakelijke vergroeners

Lijkt het je wel wat om mos schilderijen toe te voegen aan de product portfolio, maar houden bedrijfsmatige factoren je tegen? Als zakelijke vergroener reeds moswanden in het assortiment, maar mos schilderij productie niet de gewenste specialisatie? Wij werken graag samen met onze groene collegas!  

PRODUCT DEVELOPERS

7.0.4 Samenwerking mosschilderijen Merken en product ontwikkelaars

Wij willen graag in partnership onze portfolio aan groene mos producten verder uitbreiden. Naast moswanden en mosschilderijen, is mos te verwerken in een grote verscheidenheid aan andere binnenhuis producten. Merken met een eigen visie en ervaren product ontwikkelaars zijn van harte welkom.

DROPSHIP PARTNERS

7.0.1 Reseller Mosspainting Online partners en Dropshipping.

Heb je reeds een succesvolle groene webwinkel en wil je een portfolio uitbreiding met een collectie mosschilderijen? Ook voor e-commerce ondernemers buiten de groensector – onze mosschilderijen zijn een aanvulling voor vele woon-, kunst- en interieur winkels. Ook voor maatwerk zijn we beschikbaar!

Interesse aangewakkert?

Wij maken graag een afspraak op locatie. We nemen mos schilderij voorbeelden mee en we komen graag in gesprek hoe we elkaars sales doelstellingen kunnen versterken. Geheel vrijblijvend op zoek naar win-win situaties voor beide partijen.  

logo transparant