Creatieve groenkunst verhoogt de insintrieke motivatie

LiveDivider PLUS, de nieuwe versie van LiveDivider, is een modulaire groene roomdivider. Bij dit unieke systeem kunnen naar wens modules met verwisselbare plantcassettes op elkaar worden gestapeld. Hiermee ontstaat meer vrijheid om een ruimte flexibel in te delen en groen dicht bij mensen te brengen.  Deze moderne en tijdloze roomdivider van hoge kwaliteit is gemaakt van duurzaam metaal. Dankzij de strakke vormen en lijnen is het een echte groene eyecatcher in elk interieur. De modules rusten op een stevige voet. In elke module is een watergeefsysteem met reservoir verwerkt. Dat zorgt ervoor dat de planten tot wel zes weken de juiste hoeveelheid water en voeding krijgen. LiveDivider PLUS heeft geen elektriciteit, pomp of waterafvoer nodig en is dus op tal van plekken toe te passen.

VOORDELEN
ROOM DIVIDERS
Modulair product voor flexibele vergroening
Hoogwaardige kwaliteit en exclusieve uitstraling
Vrijstaande wand met dubbelzijdige beplanting
Geen elektriciteit of watertoevoer nodig
Onderhoudsarm - waterreservoir voor 4-6 weken
Verbetert het binnenklimaat en de luchtkwaliteit
Verbetert de akoestiek in een ruimte
Verkrijgbaar in 2 kleuren en 3 maten
Mobilane Livedivider Plus 3 Zwart 2

MOBILANE LIVEDIVIDER PLUS

Unieke eigenschappen LiveDivider PLUS 

Met de LiveDivider PLUS zijn eenvoudig ideale indelingen of scheidingen van ruimtes te creëren. Dat maakt deze roomdivider uitermate geschikt voor toepassingen in kantoren, wachtruimtes, hotels, openbare gebouwen enzovoorts. Ook is deze roomdivider goed toepasbaar om looproutes te creëren zodat voldoende afstand wordt gehouden. De planten verhogen direct het welzijn van de medewerkers en bezoekers. LiveDivider PLUS zorgt voor meer privacy en afstand met behoud van het open karakter van de ruimte. Het systeem bestaat uit losse modules van stevig metaal met aan beide zijden verwisselbare plantcassettes. De beplanting kan eenvoudig per seizoen of gelegenheid worden aangepast. LiveDivider PLUS is naast de kleur wit ook verkrijgbaar als zwarte roomdivider en kan op aanvraag in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.

Vraag een offerte aan!

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke interieur beplanting door heel Nederland

Wil je eerst meer weten, zien of voelen? Nodig ons uit voor een gratis eerste brainstormsessie en met behulp van samples, voorbeelden en digitale fotografie tools helpen we een beeld te creëren hoe het er straks bij jou uit kan zien.