Wisselende seizoensdecoraties in een handomdraai

Elke seizoen heeft zijn eigen charmes. Het is dan ook altijd goed om de kwaliteiten van de seizoenen terug te laten komen in de decoratie van jouw zakelijke interieur. Met een collectie aan fraaie mosschilderijen en seizoensdecoraties zorgen wij altijd voor de passende sfeer en geven wij elke binnenruimte nét dat beetje extra uitstraling. Onze mos kunstenaars weten als geen ander dat kleine aanpassingen en enkele nieuwe decoraties jouw interieur en aankleding – een compleet nieuwe en frisse uitstraling kunnen geven. Het interieur op simpel en effectieve manier mee veranderen met de seizoenen? Wij adviseren je graag. Te koop en te huur!  

Bij Moss Painting vind je unieke seizoensdecoraties in vele kleuren en stijlen! Als producent en leverancier van seizoensdecoratie hebben we ruim 10 jaar ervaring met het aankleden van een grote verscheidenheid aan locaties en evenementen. Aangezien wij alle mosschilderijen, moswanden en decoraties zelf produceren is maatwerk voor ons geen probleem. 

Garantie voordelen Vakkundige installatie

Frequent wisselende mos decoraties 

STIJLVOLLE KERSTDECORATIES

Geen traditionele kerstbomen, maar stijlvolle winter decoratie en eyecatchers die in 1 klap een ruimte kunnen transformeren. 100% gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Simpel, elegant en subtiel. Geheel zonder onderhoud. Zowel te koop als te huur.

FRISSE BLOEMDECORATIES

Het traditionele bloemen boeket dat je bij elke zakelijke entree of receptie vindt – is toe aan een stukje vernieuwing. Kijkend naar de kosten, duurzaamheid en sfeerbeleving doet een fleurig mosschilderij niet onder voor de concurrentie. Informeer naar de mogelijkheden.

WISSELENDE SEIZOENBEELDEN

Elke 3 maanden jouw zakelijke werkplek of retail omgeving in een handomdraai veranderen naar het volgende seizoensbeeld. Met onze wisselende collectie ‘seasons’ vervangen wij elk kwartaal de mosschilderijen op jullie werkplek tbv het volgende seizoensbeeld. 

 

MEER WETEN OVER onze seizoensdecoraties?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!