‘Kwaliteit’ is meer service leveren dan verwacht wordt 

Of het nu gaat over een groot nieuw mos project of creatief advies over opfris mogelijkheden van jouw bestaande moswand – wij streven altijd voor een 100% tevredenheid bij al onze klanten. Onze projectleiders zorgen naast de realisatie van een creatief ontwerp naar wens, ook voor een correcte uitvoering, oplevering en nazorg. Of we nu 1 m2 of 100m2 mos installeren – kwaliteit en service – kunt u van ons verwachten in alle stappen van groenproject. Van het eerste contact tot onze ruime garantie voordelen. Altijd een eerlijke prijs en een onderscheidend product. Klaar voor een groene toekomst? Maak een afspraak met het Moss Painting team op locatie voor een nog beter advies. Laat je vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

Mos producten en bijhorende services

PRODUCT GARANTIES

Wij geven 12-36 maanden garantie op onze moskunst. Bij grotere moswanden of collecties kun je ook gebruik maken van een service overeenkomst. Hiermee ben je voor jaren verzekerd van een fraaie moswand in een perfecte conditie – ook bij ongelukken.

Meer informatie

VAKKUNDIGE INSTALLATIE

Ten allen tijde zorgen wij voor een professionele installatie, zodat je volledig ontzorgd bent. Geniet van onze deskundigheid, bij Moss Painting werken we met onze eigen installateurs en deze zijn altijd goed ingelicht over de gemaakte afspraken.

Meer informatie

REPARATIE EN ONDERHOUD

Onze moswanden en mosschilderijen zijn onderhoudsvrij en hebben een levensduur van 5-10 jaar. Heb je een oudere moswand die wat liefde nodig heeft of ben je benieuwd hoe we bestaande moswanden nieuw leven inblazen? Wij helpen u graag!

Meer informatie

LIJSTEN EN VERLICHTING

Al onze mosschilderijen worden geleverd met een gratis houten omlijsting maar dit geldt niet voor onze moswanden. Wij hebben een betaalbare en natuurlijke portfolio aan lijsten, maar onze ervaring leert dat veel moswanden mooier zijn zonder. 

Meer informatie

Alle moswanden en mosschilderijen zijn gemaakt van duurzame materialen. Duurzaam als in kwaliteit en hoogwaardige materialen – uiteraard wil je nog jaren plezier van hebben van je nieuwe aankoop – maar ook duurzaam met betrekking tot het gebruik van milieuvriendelijk en eerlijke grondstoffen. 

Moswanden en mosschilderijen hebben talloze voordelen naast de wow-factor en duurzame uitstraling. Mos zorgt ook voor een reductie van akoestische problemen, moskunst behoeft geen onderhoud, alles wordt op maat gemaakt en mos heeft een isolerende en brandvertragende werking.

 

MEER weten OVER onze dienstverlening?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!