Bijzondere groene eyecatchers verdienen een vakkundige installatie 

Het goed installeren van moswanden en plantenwanden vraagt regelmatig om een vakkundige installatie en specialistische kennis. Mosmuren en verticale tuinen worden in ons eigen atelier vervaardigd en ook het installeren kan door onze eigen vakmensen verzorgd. Persoonlijk contact en een individuele benadering naar onze klanten, staat bij ons centraal. Wil jij samen met de specialisten van Moss Painting kijken naar jouw (aankomende) vergroeningsproject? Neem contact met ons op!

Veel groene producten worden gratis verzonden en behoeven geen professionele installatie. Naast onze wens om in iedere verblijfsruimte een prachtige groene sfeer te creëren, ambiëren wij ook om dit zo efficient mogelijk te realiseren. (Bijna) alle interieur beplanting, room dividers, plant schilderijen en moskunst behoeft geen professionele installatie service. Uiteraard kunnen we u in alle installatie klussen ontzorgen, maar DIY Installatie mogelijkheden genoeg.  

DIY INSTALLATIE GROENE SCHILDERIJEN

2.2.2 Mosschilderijen van Rendiermos. Sterk in kleur. Akoetische demping is optimaal 3

DIY INSTALLATIE – MOS SCHILDERIJEN

Alle mos schilderijen die je via de normale post ontvangt kun je heel makkelijk zelf ophangen. Bij ontvangst van het mosschilderij is de ene helft van het ophangprofiel reeds aan het schilderij bevestigd. Het bijgeleverde en losse ophangprofiel kun je met behulp van 2-4 meegeleverde schroeven en pluggen (en een waterpas) – bevestigen op de gewenste plek.

DIY INSTALLATIE – PLANT SCHILDERIJEN

De Mobilane plant schilderijen zijn eveneens eenvoudig zelf te installeren. Het ophangen van de livepicture omlijsting gebeurt met 3 eenvoudige muur steunen. Natuurlijk kunt u in onze webshop kiezen voor een plant cassette met beplanting, maar ook het installeren van de beplanting is een DIY klus. Geschikt voor binnen en buiten – planten met potmaat 9-12 zijn optimaal 

PROFESSIONELE INSTALLATIE SERVICE

Vakkundige Installatie Mos Schilderijen

Heb je toch liever dat wij het mos schilderij ophangen? Dat kan in heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) voor slechts 99 euro!  

2.2.1 Rendiermos Moswanden. Kleurrijke kantoor decors en innovatieve vergroening en natuurlijke kunst. 5

Een professionele installatie van een moswand duurt ongeveer 4-8 uur. 
Deze prijzen zijn inclusief gewenste randafwerking en exclusief btw.

Mobilane Livepicture 1

Heb je toch liever dat wij het plant schilderij ophangen? Dat kan in heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) voor slechts 129 euro!  

InteriorGreenWall

Installatie van een plantenwand duurt 4-8 uur. Niet inbegrepen zijn automatische irrigatie, installatie plantverlichting en btw.

Vakkundige Installatie Interieur Beplanting

Installatie van een interieur beplanting combinaties zit inbegrepen in de prijs als u zowel de plant als plantenbak bij ons koopt. 

Benieuwd hoe wij uw locatie kunnen vergroenen?

Maak een afspraak op locatie! Voor iedere klant een persoonlijk advies. Onze groen specialist komt geheel vrijblijvend bij u op bezoek (niet met lege handen) om de mogelijkheden te bespreken.