Verzending en bezorging in Nederland

Nadat we uw bestelling ontvangen hebben, gaat de kunstenaar aan de slag om het schilderij te produceren. Uiteraard moet de mos de tijd krijgen om te drogen, zodat we het goed kunnen verpakken. Daarna wordt het verstuurd als pakketpost via een van onze partners of wij bezorgen het zelf.

Al onze mosschilderijen worden met de hand gemaakt en het complete proces van productie tot levering aan huis van het mosschilderij duurt gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen.

Zodra het schilderij klaar staat om te verzenden, ontvangt u van ons een track & trace e-mail of voor grotere afmetingen nemen wij eerst contact met u op om een afleverdatum en tijd af te spreken. De kosten voor verzending worden automatisch ingevuld na het invullen van het afleveradres bij de factuurgegevens en zijn afhankelijk van het formaat mosschilderij.

Wij verzenden alle mosschilderijen GRATIS vanaf €99,- met uitzondering van grotere formaten zoals hieronder aangegeven. Voor bestellingen onder €99,- brengen wij €8,95 verzendkosten in rekening.

Grote afmetingen mosschilderijen

Mosschilderijen met een afmeting groter 100cm in de lengte, breedte of diameter komen wij persoonlijk bezorgen en brengen wij €75,- bezorgkosten in rekening. Deze mosschilderijen kunnen helaas niet worden bezorgd met reguliere vervoerders in verband met de afmeting en kwetsbaarheid van het mosschilderij.

Zelf afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelde mosschilderij af te halen in onze showroom te Harderwijk. Zo bespaart u de verzendkosten en kunt u direct een kijkje nemen in onze showroom met meerdere opties moskunst.

Moss Painting
Goede Reed 1
3845 MD Harderwijk

Installatie service 

Optioneel kunt u tijdens het bestellen van uw mosschilderij ook kiezen voor onze installatie service ter waarde van €100,-. Wij komen dan persoonlijk bij u langs om het mosschilderij af te leveren en monteren wij het meegeleverde ophangsysteem op de gewenste plek in uw woning of kantoor.

ZENDING VIA POSTNL

Voor bestellingen en producten onder de 100 euro rekenen wij 10 euro verzendkosten. Bij besteding van een bedrag van 100 euro of meer is de verzending gratis

BEZORGING DOOR ONS

De grotere mosschilderijen en collecties bezorgen we zelf – kosten hiervoor zijn slechts 25 euro per levering – onafhankelijk van het aantal schilderijen.

ZENDING BUITENLAND

Voor bezorging in de overige landen van de EU rekenen we altijd verzendkosten. Kosten verschillen per land en per bestelling en variëren tussen de 10 en 100 euro

KUNST BESCHADIGD BIJ ONTVANGST?

Mosschilderij Bezorgschade

Helaas komt het incidenteel wel eens voor dat een pakket tijdens het transport beschadigd raakt. Controleer het pakket dus altijd op beschadigingen bij bezorging. Twijfel je ook maar enigszins tijdens ontvangst – maak foto’s van de beschadigingen voordat u het pakket opent. Blijkt bij opening dat niet schilderij de reis niet ongeschonden heeft overleefd – bel de klantenservice en wij zorgen dat je zo snel mogelijk een nieuw onbeschadigd schilderij krijgt.

BESTELLING AFHALEN = 10% KORTING

Retail Space

Kies je ervoor om het mosschilderij persoonlijk bij ons op te halen – dan bespaar je niet alleen de verzendkosten (indien van toepassing), maar ook geven wij 10% korting op de totale aanschaf. Ophalen kan momenteel alleen in Harderwijk, maar wij hopen voor het eind van 2020, een aantal extra bezichtiging- en ophaal locaties verspreid door Nederland te faciliteren. Wij hebben momenteel geen showroom of winkel dus werken alleen op afspraak.