Verzending en bezorging in Nederland

Nadat we je bestelling ontvangen hebben, gaat de kunstenaar aan de slag om het schilderij te produceren. Uiteraard moet de mos de tijd krijgen om te drogen, zodat we het goed kunnen verpakken. Daarna wordt het verstuurd als pakketpost via een van onze partners of wij bezorgen het zelf. Gemiddeld duurt het circa 5-10 werkdagen voor je het mosschilderij thuis kunt verwachten. Zodra het schilderij onderweg is, ontvang je van ons een tracking-code. De kosten voor verzending worden automatisch ingevuld na het invullen van het afleveradres bij de factuurgegevens. 

DIVERSE VERZENDING OPTIES MOSS PAINTING 

ZENDING VIA POSTNL

Voor bestellingen en producten onder de 100 euro rekenen wij 10 euro verzendkosten. Bij besteding van een bedrag van 100 euro of meer is de verzending gratis

BEZORGING DOOR ONS

De grotere mosschilderijen en collecties bezorgen we zelf – kosten hiervoor zijn slechts 25 euro per levering – onafhankelijk van het aantal schilderijen.

ZENDING BUITENLAND

Voor bezorging in de overige landen van de EU rekenen we altijd verzendkosten. Kosten verschillen per land en per bestelling en variëren tussen de 10 en 100 euro

GEDEGEN SERVICE EN EXTRA VOORDELEN 

KUNST BESCHADIGD BIJ ONTVANGST?

Helaas komt het incidenteel wel eens voor dat een pakket tijdens het transport beschadigd raakt. Controleer het pakket dus altijd op beschadigingen bij bezorging. Twijfel je ook maar enigszins tijdens ontvangst – maak foto’s van de beschadigingen voordat u het pakket opent. Blijkt bij opening dat niet schilderij de reis niet ongeschonden heeft overleefd – bel de klantenservice en wij zorgen dat je zo snel mogelijk een nieuw onbeschadigd schilderij krijgt.

BESTELLING AFHALEN = 10% KORTING

Kies je ervoor om het mosschilderij persoonlijk bij ons op te halen – dan bespaar je niet alleen de verzendkosten (indien van toepassing), maar ook geven wij 10% korting op de totale aanschaf. Ophalen kan momenteel alleen in Harderwijk, maar wij hopen voor het eind van 2020, een aantal extra bezichtiging- en ophaal locaties verspreid door Nederland te faciliteren. Wij hebben momenteel geen showroom of winkel dus werken alleen op afspraak.

 

MEER weten OVER ONZE Bezorgservice?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!