Jaarlijkse wissel mogelijkheid zit inbegrepen in de prijs

Wil je graag meer variatie mogelijkheden in jullie kunst of groenbeleving op de werkvloer? Misschien wil je elk nieuw (school)jaar aangrijpen om een nieuw thema of gedachtegoed te communiceren? Of wilt u uw showroom, winkel of horecagelegenheid – op hele simpele en betaalbare manier laten mee veranderen met de seizoenen? Dit kan allemaal! Ook belangrijk voor degene die moeite hebben met kiezen – inbegrepen in de prijs van de gekozen collectie mosschilderijen – is een jaarlijkse wissel mogelijkheid. Uiteraard is het ook mogelijk om kunstwerken frequenter of tussentijds te wisselen. Eenvoudig, flexibel en zeer betaalbaar! Vraag nu vrijblijvend een kunst adviesgesprek aan.

FREQUENT WISSELENde MOS collecties

LITERAIRE  MOSKUNST

Een collectie bijzondere mosschilderij inspireert, maar ook in eenvoud kan een mosschilderij zich onderscheiden. Klanten verwelkomen of medewerkers inspireren met een nieuwe boodschap elke 3, 6 of 12 maanden? Echte onderscheiding in uw communicatiemix.

SEIZOENEN

Is het voor jullie locatie belangrijk dat het seizoensbeeld zich elk kwartaal aanpast om zo de sfeer van het seizoen naar binnen te halen? Elke 3 maanden de mosschilderij collectie mee laten veranderen met het nieuwe seizoen heeft slechts een kleine meerprijs.

MOS EN BLOEMEN

Onze collectie mos & bloemen biedt naast tijdloze beelden ook een collectie mosschilderijen waar de bloemdecoratie elke 3,6 of 12 maanden vervangen kan worden. Ook onze planten, bloemen en andere materialen zijn 100 % echt en duurzaam geoogst.

Nieuwsgierig naar onze biofiele kunst?

Zijn wij geïnteresseerd in het vullen van jullie expositieruimte? Jazeker! Hierbij verzorgen wij de inrichting, verzekering en transport en kunnen we desgewenst elke drie maanden een nieuwe expositie inrichten. Je betaalt slechts voor de maanden dat je kunst in bruikleen hebt.

Welke kunst werkt in welk kantoor en hoe staan de medewerkers hier tegenover? Vragen die pas beantwoord kunnen worden op het moment dat je de kunst hebt. Iedere nieuwe klant kan een gratis proefplaatsing aanvragen. Zonder kleine lettertjes, gewoon ter kennismaking.

 

MEER OVER ONZE groene KUNSTUITLEEN?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!