Meer dan alleen groen, onze producten zijn eerlijk en duurzaam

Duurzaam en eerlijk kijkend naar het gebruik van hoogwaardige materialen – uiteraard wil je nog jaren plezier van hebben van de aankoop – maar ook duurzaam middels het gebruik van milieuvriendelijk en eerlijke grondstoffen. Wij kleuren onze moswanden met biologisch pigmenten, wij verkopen geen kunststof potten tenzij deze 100% gerecycled zijn, onze plantenwand zijn volledig circulaire producten en ook onze relatiegeschenken zijn duurzame groene geschenken. Niet vanwege een keurmerk of omdat het moet, maar omdat wij daarvoor kiezen. 

Moskunst gemaakt van duurzaam geoogste materialen

moswand wereld kaart

Gepreserveerde PLANTEN

Alle moswanden en mos schilderijen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Niet alleen worden alle onze mossen en planten duurzaam geoogst, tijdens het kleur- en preparatie proces wordt er enkel gewerkt met biologisch vloeistoffen en niet-toxische kleurstoffen. Een 100% natuurlijk product.

il 1588xN.3059068479 snod

Houten Ondergrond

Onze houten ondergrond voor moswanden en mos schilderijen bestaat uit Eco-board. Eco-Board is een duurzame constructieplaat van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het milieuvriendelijke alternatief voor OSB, MDF en multiplex. 100% biologische afbreekbaar, 100% Formaldehyde vrij en 100% recyclebaar.

Mos Schilderij Lijst

Schilderij OMLIJSTING

Mos schilderijen hebben ‘n baklijst gemaakt van Ayous hout. Ayous heeft onbehandeld duurzaamheidsklasse 5, maar tijdens de thermo-behandeling verandert deze naar duurzaamheidsklasse 1/2. Bij de behandeling worden geen chemicaliën gebruikt, hetgeen Ayous natuurlijk en milieuvriendelijk maakt. 

Plantenbakken gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

In onze webshop vindt je groot en groeiend assortiment aan plantenbakken, vazen en de bijhorende levende planten. Wij leveren en installeren een groot assortiment aan composiet, keramiek, natuurlijk, houten, metalen plantenbakken. Verkrijgbaar in alle maten, voor binnen en buiten, met of zonder binnenbak – we hebben het allemaal.

Kies uit ons brede aanbod van binnenplanten
Keuze uit meer dan 500 planten, rechtstreeks afkomstig van de kweker. Wij hebben alvast een aantal planten geselecteerd die erg geschikt zijn voor plaatsing in je huiskamer of op je kantoor. Grotere ruimtes vragen al snel om een iets grotere plant zoals een Palm of Strelitzia. Maar als je liever een wat subtielere plant wilt kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een Ficus, Schefflera, Yucca, Dracaena of Sansevieria.  

Plantenwand als volledig circulair product

Product Garanties Plantenwand

LEVENDE PLANTENwand

Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. Mobilane producten zijn een duurzaam ‘living wall’-systeem voor  indoor plantenwanden. Meer dan alleen een spectaculair aanzicht, een plantenwand is goed voor het binnenklimaat 

Mobilane Livedivider Plus 3 WIT 2

LIJST en profielen

Wist je dat 75% van alle aluminium ooit geproduceerd nog steeds in gebruik is dankzij de duurzaamheid van het metaal en haar uitstekende eigenschappen voor recyclen? Ook de luxe omlijsting van Mobilane Livepicture en Livedivider is gemaakt van recycled aluminium.  

Bloemsierkunst Groeneveld LivePanel Pack plantencassette v2

PLANTCASSETTES

De cassettes zijn gemaakt van Expanded Polypropylene (EPP) materiaal aan de voorzijde, een Polypropyleen (PP) achterzijde en zijn voorzien van een capillair microvezeldoek. De plant cassettes worden vervaardigd van gerecycled plastic flessen. Ook na gebruik zijn ze volledig recyclebaar. 

Groene relatiegeschenken 

Moss Painting biedt een portfolio aan groene en natuurlijke relatiegeschenken die geheel te personaliseren zijn. De focus ligt hierbij op duurzaamheid. De producten hebben een lange levensduur en het symboliseert sterk de groei die je kan doortrekken in de boodschap die je als bedrijf wilt overdragen. Een milieubewuste keuze die door elke ontvanger gewaardeerd wordt. 

Op zoek naar duurzame keuze in uw interieur. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.