Een unieke collectie unieke en groene relatiegeschenken.

Een levende planten en gepreserveerde groen kunst is een tijdloos en origineel cadeau dat eigenlijk iedereen ervaart als iets bijzonders. De blend van vergroening en kunst zorgt voor een natuurlijke blijmaker en een tijdloze bron van inspiratie en kracht. Handgemaakt en voor ieder wat wils.

U zoekt een geschenk die matched met de gewenste bedrijfsuitstraling en er tevens eruit springt door zijn bijzondere karakter? Iets met klasse en sterk in eenvoud of toch liever kleurrijk en uitbundig? Door onze ervaring met zowel decoratie als vergroening is Moss Painting bij uitstek de geschikte partij voor de spreekwoordelijke kers op de taart. Groene relatiegeschenken uit onze collectie – al dan niet met een persoonlijke boodschap – zijn een prachtig geschenk die opvallen in elke werkruimte, kantoor of woonkamer.

Groene geschenken tot 25 euro

missing

Air plant Surprise Box

€14,50 – €49,50

missing

Droogbloem boeket XL

€19,50 – €49,50

missing

Seizoen Specials

€19,50 – €39,50

missing

Vetplanten Collectie

€24,50 – €74,50

Groene geschenken tot 50 euro

missing

Mini Fruitboom

€27,50 – €147,50

missing

Planten Terrariums

€29,50 – €129,50

missing

Coole Cactus

€49,95 – €299,50

missing

Bijzondere Bonzai

€49,95 – €299,50

Groene geschenken tot 100 EURO

missing

Kunstzinnige Vaas

€79,50 – €299,50

missing

Urban Farming

€89,50 – €199,50

missing

LivePicture GO

€99,50 – €199,50

missing

Mos Klok

€99,50 – €399,50

Groene geschenken tot 250 euro

missing

Mos Schilderijen

€109,50 – €899,50

missing

Eeuwige Bonzai

€149,50 – €749,50

missing

A title

Image Box text

missing

Plant Schilderijen

Image Box text

VOOR DE FEESTDAGEN

Groene inspiratie nodig in jouw zoektocht naar het perfecte geschenk tijdens de aankomende feestdagen? Hoe vind je iets leuks met zo min mogelijk milieu-impact? Verduurzaam je verlanglijstje en kies uit onze portfolio van groene geschenken. Soms voldoet een snackdoos of restaurantbon niet. Je bent op zoek naar iets dat specialer is, iets dat meer opvalt en iets dat meer luxe omvat. Een geschenk zo bijzonder en betaalbaar als een leuke bonzai boom, mos schilderij of groen kunstwerk kunnen wij zo 1,2,3 niet verzinnen.

Voor medewerkers

Een relatiegeschenk voor medewerkers wordt vaak gegeven in het kader van een verjaardagscadeau, een jubileum of afscheid van een collega. Is het nog niet gelukt om iets te vinden wat past bij jullie waardering? Wat is mooier dan een tijdloos groen kunstwerk als cadeau ter ere van een bijzondere mijlpaal of duurzame herinnering? Op zoek naar een origineel cadeau of een innovatief geschenk voor een huwelijk, jubileum, geboorte, verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Laat Moss Painting je adviseren in de keuze.

Voor zakenrelaties

Een relatiegeschenk kan als blijk van waardering worden gegeven aan medewerkers, maar geschenken kunnen ook als marketingtool worden ingezet om de relatie met klanten, sales partners of leveranciers te versterken. Goed gekozen relatie geschenken kunnen vele jaren dienst doen als reminder van een goede samenwerking en dat maakt  moskunst en levende planten een prima middel om de relatie te verstevigen.

KIES JE LIEVER EEN CADEAUBON? 

Vaak wel zo verstandig. Mosschilderijen in onze collectie die jou of de ontvanger persoonlijk verbinden zijn makkelijk te kiezen, maar een cadeau bedoeld als green design voor thuis of kantoor – kun je beter laten kiezen door de gelukkige. Na keuze en betaling van de gewenste cadeaubon kun je kiezen om de cadeaubon te downloaden of te versturen via de post. Wil je je cadeaubon direct per post naar de gelukkige sturen? Dat kan ook. Geef bij de bestel notities aan wat wij voor jou op de cadeaubon moeten zetten.

ADd a callout header here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.