Bijzondere kunst verdient een vakkundige installatie 

Het goed installeren van moswanden, mosschilderijen en andere vergroeningsprojecten vraagt vaak om specialistische kennis. Onze professionele installateurs garanderen kwaliteit en gedegen projectmanagement bij iedere klus. Alle moswanden worden in ons eigen atelier vervaardigd en ook het installeren van de moswanden wordt door onze eigen vakmensen verzorgd. Persoonlijk contact en een individuele benadering naar onze klanten, staat bij ons centraal, want een goed product verdient tenslotte een gedegen installatie. Moss Painting installeert vakkundig & betrouwbaar – maatwerk is onze specialiteit. Wij installeren in heel Nederland – zowel zakelijk als particulier. 

DIY INSTALLATIE – MOSSCHILDERIJEN

Mosschilderijen die je via de post ontvangt kun je zelf ophangen. Bij ontvangst van het mosschilderij is de ene helft van het ophangprofiel reeds aan het schilderij bevestigd. Het bijgeleverde en losse ophangprofiel kun je met behulp van 2-4 meegeleverde schroeven en pluggen (en een waterpas) – bevestigen op de gewenste plek.

Veelgestelde vragen

Heb je toch liever dat wij het mosschilderij ophangen? Dat kan in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) voor slechts 75 euro! En de losse transportkosten komen uiteraard te vervallen. Onze vast installatiedagen zijn op woensdag en vrijdag.

Om de huidige maatregelen rondom het coronavirus te ondersteunen en de 1,5 meter regel te handhaven – bieden we ruimere installatie tijden. Ook in de avonduren hebben we momenteel mogelijkheden om moswanden en mosschilderijen te installeren.

 

Meer weten over onze Installatie service?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!