Partner voor een duurzaam en onderhoudsvrij interieur 

We zijn een verzameling getalenteerde, ontwerpgerichte natuurliefhebbers die het goed doen in een ondernemerscultuur en we schuwen nooit een uitdaging. We bedenken, creëren en installeren een grote verscheidenheid aan biofiele groenkunst – om bedrijven en particulieren te ondersteunen – die onze toewijding delen om de natuurlijke wereld te omarmen in hun directe omgeving. 

Met mos haalt u op een gemakkelijke manier de natuur in huis.
Een mos kunstwerk vormt een prachtige en natuurlijke blikvanger in elk interieur en geeft nieuwe mogelijkheden om de
natuur te introduceren op onverwachte plaatsen. Verander elke muur in groen kunstwerk of geniet van een collectie groene en unieke schilderijen – perfect voor thuis, showroom, event of op het kantoor. Laat je verrassen door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden die onze mos portfolio te bieden heeft; complete moswanden, bijzondere mosschilderijen, groene kunstuitleen service en oneindige mogelijkheid voor maatwerk. 

Moskunst onderscheidt zich door zijn vele functionele voordelen.
Geen groene vingers?
Heeft heeft u donkere ruimte waar levende planten moeilijk aarden? Geen zin in groen onderhoud? Wij hebben de oplossing! Onze mos producten behoeven geen water, geen onderhoud en zelfs geen licht om mooi te blijven. Meer dan onderhoudsvrij – een moswand of paneel werkt ook uitstekend voor een verbeterde akoestiek en uiteraard draagt het bij aan een duurzame en groene uitstraling. 

Braambergerhout 103 
3845 HK Harderwijk 

Email; info@mos-schilderijen.nl
Telefoon; 06-12511730

KVK; 78155983
BTW; NL003294285B43
IBAN; NL33TRIO0320007391

FIjne Partners van moss painting

MOS PARTNER

Decofleur is opgericht in 1981 en begon met het drogen van bloemen.Als groothandel in decoratie hebben wij jarenlange ervaring met het bedienen van onder andere bloemisten, etaleurs, standbouwers en cadeauwinkels. In ons magazijn van 5000m2 hebben wij totaal ongeveer duizend unieke producten op voorraad. De meeste artikelen betrekken wij als importeur bij de producent zelf, daarnaast hebben wij ook een eigen productieafdeling voor het verven, bleken, preserveren en verpakken van artikelen. Voor meer informatie bezoek ons website.

DIGITALE PARTNER

Meerman Webdesign is jouw strategisch partner voor de lange termijn. Een groep digitale denkers & doeners die gedreven en gepassioneerd werken aan vernieuwende en innovatieve oplossingen. Wij bedenken en ontwerpen de digitale wereld van morgen en brengen jouw organisatie dichterbij jouw doelgroep. Samen vereenvoudigen wij het digitale tijdperk met oplossingen die de verwachtingen van eindgebruikers overtreffen. We versnellen groei, boeken resultaat en maken impact. Wij maken het verschil vanuit het unieke gedachtegoed van jouw organisatie.

 

MEER OVER ons of onze PRODUCTEN?

Neem contact op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

 

MEER OVER ons of onze PRODUCTEN?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

 

MEER OVER ons of onze PRODUCTEN?

Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!