Over ons

Groene Partner voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk interieur 

We zijn een verzameling getalenteerde, ontwerpgerichte natuurliefhebbers die het goed doen in een ondernemerscultuur en we schuwen nooit een uitdaging. We bedenken, creëren en installeren een grote verscheidenheid aan biofiele groenkunst en levende planten – om bedrijven en particulieren te ondersteunen – die onze toewijding delen om de natuurlijke wereld te omarmen in hun directe omgeving. 

Met levende planten(wanden) haalt u op een gemakkelijke manier de natuur in huis.

Groene kunstwerken vormen een prachtige en natuurlijke blikvanger in elk interieur en geeft nieuwe mogelijkheden om de natuur te introduceren op onverwachte plaatsen. Verander elke muur in groen kunstwerk of geniet van een collectie groene en unieke schilderijen – perfect voor thuis, showroom, event of op het kantoor. Laat je verrassen door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden die onze planten portfolio te bieden heeft; creative moswanden, bijzondere plant schilderijen, verticale tuinen, groene gevels – aangevuld met een bijna oneindige hoeveelheid plant en pot combinaties

Vergroening onderscheidt zich door zijn vele functionele voordelen.

Geen groene vingers? Heeft heeft u donkere ruimte waar levende planten moeilijk aarden? Geen zin in intensieft groen onderhoud? Wij hebben de oplossing! Onze mospanelen behoeven geen water, geen onderhoud en zelfs geen licht om mooi te blijven. Meer dan onderhoudsvrij – een moswand of mos schilderij werkt ook uitstekend voor een verbeterde akoestiek en uiteraard draagt het bij aan een duurzame en groene uitstraling. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij maken graag een eerste afspraak op locatie!

Referenties

Unive Logo
Kwikfit Logo
Container Centrale Logo
Groevenbeek Logo 1