MOSSCHILDERIJEN

Mosschilderijen zijn een aanwinst binnen elk interieur. Onze mosschilderijen zijn verkrijgbaar is diverse soorten mos, diverse maten zoals rond, rechthoekig en vierkant, maar kunt u bij ons ook kiezen uit meerdere kleuren omlijstingen.

bekijk alle mosschilderijen

Mosschilderijen met echte mos en toch 100% onderhoudsvrij

Vergroen uw directe omgeving met een prachtige stukje natuur en ontdek waarom mensen verliefd worden op de unieke, kalmerende kwaliteiten van mosschilderijen. Mos kunst communiceert op ongedwongen manier met medewerkers, bezoekers en klanten – en daarom inzetbaar in bijna alle denkbare binnenruimtes – als interieur beplanting, groene kunst of woondecoratie. Duurzaam geoogst en geproduceerd – onze mos schilderijen zijn handgemaakte kunstwerken die naast de groenbeleving – ook de akoestiek van de ruimte verbeteren. Een mos schilderij heeft geen water of daglicht nodig en is hierdoor geheel onderhoudsvrij. Ideaal voor plekken met een beperkte natuurlijke lichtinval. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

BOLMOS SCHILDERIJEN

VERKRIJGBAAR IN 4 GROENTINTEN

Bolmos schilderijen veranderen een saai interieur in iets verbluffends. Bolmos schilderijen representeren de tijdloosheid van de natuur en zijn perfect te combineren met een modern interieur. Al onze bolmossen zijn duurzaam geprepareerd, gekleurd met milieuvriendelijke producten en volledig biologisch afbreekbaar. Geschikt voor huis of kantoor.

Alle bolmos schilderijen

RENDIERMOS SCHILDERIJEN

VERKRIJGBAAR IN RUIM 25 KLEUREN

Rendiermos schilderijen creeren een wow factor in elke ruimte! Een prachtige groen kunstwerk voor een inspirerende werkomgeving of natuurlijk woonomgeving. Bovendien vermindert u stress door het natuurlijke aanzicht en de akoetische demping zorgt voor aanzienlijk minder omgevingsruis. En het mooiste? Al onze rendiermos schilderijen zijn verkrijgbaar in elke gewenste maat. 

Alle rendiermos schilderijen

MOS MIX SCHILDERIJEN

OP MAAT GEMAAKTE GROENKUST

Wanneer je een stukje natuur in huis of op kantoor brengt, vraagt ​​dat om de juiste combinatie van design, stijl en praktische toepassing. Afhankelijk van uw ruimteconfiguraties en persoonlijke voorkeuren, ontwikkelen we samen een uniek mosmix schilderij die perfect past bij uw binnenruimte. 

Alle mosmix schilderijen

JUNGLE SCHILDERIJEN

MOS MET GEPRESERVEERDE PLANTEN

Gepreserveerd groen is een tuinbouw wonder. Junglewanden en jungle schilderijen maken het mogelijk te genieten van alle voordelen van mos en echte planten zonder dat deze onderhoud nodig hebben! Gepreserveerd met behulp van een gespecialiseerd proces dat hen in staat stelt hun natuurlijke uiterlijk voor jaren te behouden zonder de noodzaak voor water en zonlicht. 

Alle jungle schilderijen

PLAT- EN BOLMOS SCHILDERIJEN

EXCELLEERT IN DE COMBINATIE

Een mos schilderij met alleen platmos geeft vaak niet het gewenste resultaat, maar in de combinatie creert het een groot scala aan mogelijkheden. Een platmos en bolmos kunstwerk creert het een fantastisch 3D schouwspel op zichzelf, maar een moswand plat- en bolmos werkt ook geweldig in combinatie met belettering, logos en verlichting.  

Alle platmos schilderijen

Belangrijke product informatie

Benieuwd hoe wij uw locatie kunnen vergroenen?

Voor iedere klant een persoonlijk advies. Onze specialist komt geheel vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak op locatie!