Onze groene kunstuitleen service in 5 stappen

Wil jij je interieur of kantoor decor upgraden met innovatieve kunst of vergroening maar weet je niet hoe je daar aan begint? Bij Moss Painting heb je op een gemakkelijke manier toegang tot een unieke collectie groenkunst – geschikt voor kantoor of thuis. Bij Moss Painting kun je altijd rekenen op een brede collectie waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren. Je kunt jouw medewerkers zelf een kunstwerk laten kiezen, maar je kunt ons ook inschakelen om een voorselectie samen te stellen. Aan jou de keuze van een eenheid in de presentatie of juist een gevarieerde mix; wij adviseren je graag. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

ONZE KUNSTUITLEEN SERVICE in 5 stappen

 

1. Jouw wensen als uitgangspunt

Alles begint met een vrijblijvend bezoek waarbij jouw wensen het uitgangspunt zijn. We plannen een afspraak bij jou op kantoor met een van onze consultants, om erachter te komen welke groenkunst je graag zou willen en welke doelen dit kan ondersteunen.

4.2.1. Jouw wensen gelden als uitgangspunt voor elke vergroening of kunst project

 

2. Ontvang een voorstel op maat

Al deze informatie gebruiken wij voor een plan op maat. Wilt u een collectie mosschilderijen op maat? Dat kan! Veel van onze moskunst is modulair en ook het verwerken van teksten, symbolen, logo’s of thema’s kan relatief eenvoudig. Heeft u een proef bezichtiging nodig? Ook dat kan!

4.2.2 Ontvang een voorstel op maat. Een unieke blend van kunst en vergroening. 1

 

3. De dag van installatie 

Je hebt de plekken gekozen waar de mosschilderijen komen te hangen, maar nu moet het nog worden opgehangen. Heeft u een technische dienst? Wij sturen u de ophangsystemen gratis toe. Heeft u die niet? Dan doen wij het voor je! Eenmalige installatie kosten zijn 17,50 euro per mosschilderij.

4.2.3. Wij installeren de collectie moskunst graag voor je. Vakkundig en professioneel.

 

4. Een proefperiode van 3 maanden 

De minimale contractduur voor onze kunstuitleen service is 12 maanden. Omdat we streven voor een klanttevredenheid van 100% krijgt iedere nieuwe klant de optie om na 3 maanden het contract te beëindigen. Kies je hiervoor, dan zit je nergens meer aan vast en halen wij de kunst weer op.

4.2.4. Wij streven voor een100 tevredenheidsgarantie met onze proefperiode.

 

5. Een jaarlijkse wisselservice 

Ben je na een jaar toe aan iets anders? Jaarlijks wisselen zit inbegrepen in de maandelijkse prijs. Zo beweegt de groene  kunst mee met de organisatie en blijft ze medewerkers én klanten inspireren. Wilt u vaker wisselen dan 1 keer per jaar? Tegen een meerprijs is elke 3 of 6 maanden ook mogelijk.

4.2.5 Jaarlijks de collectie mosschilderijen wisselen zit inbegrepen in de prijs

 

MEER OVER ONZE groen KUNSTUITLEEN?

Maak een afspraak met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden!