Iedere moswand is een handgemaakt en origineel kunstwerk

Transformeer jouw interieur met een duurzame moswand. Afhankelijk van de kleur- en ontwerpkeuze kan een rendiermos kunstwerk – iedere muur transformeren in een stuk rustgevende natuur – of een levendig en kleurrijk kunstobject. Een moswand rendiermos is uitermate geschikt voor complexe ontwerpen. Het brede kleurenspectrum van het rendiermos varieert van fris geel tot intens paars en felblauw en is bijzonder indrukwekkend op grote oppervlakken.

Naast de voordelen van onderhoudsvrije vergroening zorgt een moswand van rendiermos voor geweldige akoestische demping door de sponsachtige structuur van het mos. Ruim 50% van het geluid wordt geabsorbeerd en daarom zeer geschikt voor ruimtes met een hoog geluidsniveau.

Voordelen
MOSWAND
*Onderhoudsvrij – geen licht of water nodig
*Altijd sfeervol en een duurzame uitstraling
*Een isolerende en brandvertragende werking
*Een natuurproduct en duurzaam geoogst
*Verbetert de akoestiek van iedere ruimte
*Vergroening zonder het verlies van dure m2
Meer informatie

Maak een afspraak!

Gekenmerkt door onze persoonlijke werkwijze, een onderscheidende dosis creativiteit en een grote portfolio aan mogelijkheden – ontwerpen en installeren wij unieke moswanden door heel Nederland

Wil je eerst meer weten, zien of voelen? Nodig ons uit voor een gratis eerste brainstormsessie en met behulp van samples, voorbeelden en digitale fotografie tools helpen we een beeld te creëren hoe het er straks bij jou uit kan zien.