Verticale vergroening met onderscheidende esthetische en functionele kwaliteiten

Moskunst is een belangrijke tool in het arsenaal binnenhuis architecten, interieurontwerpers en vergroeners – om deze groene tijdsgeest – tot diep in de Urban Jungle te laten doordringen. Zelfs ruimtes diep verborgen in het beton en zonder natuurlijke lichtinval, kunnen nu kiezen voor 100% echt, in plaats van een plastic alternatief. Uiteraard bepaald smaak over de esthetische kwaliteiten van een product, maar de veelzijdigheid aan ontwerp mogelijkheden en vele de functionele voordelen zullen u zeker overtuigen.

FUNCTIONELE VOORDELEN MOSWAND

missing

100% onderhoudsvrij

Een kunstwerk van mos is volledig onderhoudsvrij en dat betekent dat mosschilderijen en moswanden geen water of natuurlijke licht nodig hebben, om jarenlang zo mooi te blijven als de dag van aankoop. Wij geven 3 jaar garantie op al onze mos producten, maar de gemiddelde levensduur is vele malen langer. 

missing

Geweldig voor de akoestiek

Mos en vooral het rendiermos en bolmos, hebben een sterke geluiddempende werking op omgeving ruis en kantoortuin echo’s. Mos is opgebouwd uit vele lagen waardoor geluid gedempt wordt in het mos. Moswanden en mosschilderijen dragen hierdoor altijd bij aan een verbeterde akoestiek.

missing

Mos garandeert de wow-factor

Mos is een fantastisch product om de wow-factor op te roepen. Garandeert nieuwe wow-factor in elke binnenruimte. Naast de unieke textuur,  hoge aaibaarheidsfactor en z’n  decoratieve waarde – onderscheidt het mos zich ook door zijn functionele kwaliteiten. Een duurzame of groene bedrijfsidentiteit bijvoorbeeld.

missing

Natuurlijk en duurzaam

Alle mossen gebruikt in onze kunstwerken zijn duurzaam geoogst en milieuvriendelijk gepreserveerd. Niet alleen het mos – maar ook de bloemen en planten alsmede de ondergrond en omlijsting – zijn gemaakt van 100% echte en milieuvriendelijke materialen.

missing

Echt & betaalbaar

Prijzen vergelijkbaar met de traditionele pot en plant combinaties, maar nu zonder verlies van dure m2. Handgemaakte kunstenwerken met 100% echte planten. Gemakkelijk aan te brengen op iedere ondergrond en zelfs circulair in te kopen. 

missing

Veelzijdig in de combinatie

Mos onderscheidt zich ook in z’n veelzijdigheid. Op zichzelf gebruiken als vergroening, kunst, decoratie en groenkunst, maar ook bijzonder in combinatie (met andere muurkunst). Ook een perfecte ondergrond om u logo in de spotlight te zetten.

ADd a callout header here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.