Een groene interieur of leefomgeving voor uw huis of kantoorruimte. 

Bijzondere interieurbeplanting! Onze plantenwanden, plant schilderijen, moskunst en bijzondere plant en pot combinaties onthullen het verborgen potentieel in uw binnenruimtes. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en aanleggen van innovatieve verticale vergroening en creatieve interieur beplanting. Moss Painting is absoluut de juiste keuze om die saaie of lege betonnen muren om te vormen tot levende groene kunstwerken. We werken uitsluitend met kwaliteitsleveranciers. Uw interieur ziet er straks niet alleen geweldig uit, we garanderen ook dat deze structureel vele jaren meegaat. We richten ons zowel op het groene ontwerp als op functionaliteit. 

Vertical Garden Maintenance 01 1

INDOOR PLANTENWAND

MODULAIR GROENE WANDSYSTEEM 

Het LivePanel-systeem van Mobilane indoor tovert kale muren eenvoudig om naar warme levendige oppervlakten. De zogeheten levende wanden met echte planten nemen enorm in populariteit toe en dragen op steeds meer plaatsen bij aan het vergroenen en creëren van een gezond binnenklimaat.

Meer informatie
mobilane architect greenwall vertical outdoor

GROENE GEVELS

PROFESSIONELE OUTDOOR PLANTENWANDEN

De groene gevel MobiPanel is de nieuwste generatie verticaal groen van Mobilane. Zowel bestaande als nieuwe buitengevels zijn met MobiPanel op eenvoudige wijze te vergroenen. Dit ziet er niet alleen spectaculair uit, maar draagt ook bij aan meer biodiversiteit, luchtzuivering en warmteregeling.

Meer informatie
Mobilane Livepicture

MOBILANE LIVEPICTURE

HOOGWAARDIGE PLANT SCHILDERIJEN

Mobilane LivePicture brengt innovatie, design en groen op een bijzondere wijze samen. LivePicture is een innovatief plant schilderij geproduceerd uit kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen.  Een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing om planten in ieder interieur op te nemen.

Meer informatie
1517919736 lavendel planten en verzorgen in potten en bakken voor op balkon en terras SS

INTERIEUR BEPLANTING

PLANT EN POTTEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Gespecialiseerd in het selecteren van planten en plantenbakken om een bijjzondere uitstraling te creëren in elke ruimte. Om zo efficiënt mogelijk te werken, gebruiken wij vooral kostenbesparende hydrocultuur systemen. Modern, klassiek, retro of industrieeel, wij voorzien in alle stijlen. 

Meer informatie
Mobilane LiveDivider PLUS 3 groene roomdivider

MOBILANE LIVEDIVIDER 

LUXE VRIJSTAANDE PLANTENWAND 

LiveDivider PLUS is een modulaire roomdivider die meer vrijheid geeft om een ruimte flexibel in te delen en groen dicht bij mensen te brengen. Deze moderne en tijdloze roomdivider van hoge kwaliteit is verkrijgbaar in 2 kleuren. Dankzij de strakke lijnen is het een echte groene eyecatcher in elk interieur.

Meer informatie

Benieuwd hoe wij uw locatie kunnen vergroenen?

Voor iedere klant een persoonlijk advies. Onze specialist komt geheel vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak op locatie!